Η συνταγή που θα σε κάνει να αγαπήσεις το ψάρι


Το ψάρι, ομολογουμένως, δεν είναι και η καλύτερη τροφή. Τα κόκαλά του, το δύσκολο καθάρισμα του είναι λόγοι που κάποιοι δεν «συμπαθούν» τα ψάρια. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε την καλύτερη συνταγή για ψάρι, που είμαστε σίγουροι πως θα σε αναγκάσει να την φτιάξεις ξανά και ξανά.

Για την συνταγή αυτή θα χρειαστείς:
2 φιλέτα ψάρι της προτίμησης σου
Για το dressing κάπαρης:

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ξύσμα από ένα λεμόνι
2-3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό

Ποια είναι τα βήματα γι’ αυτή τη συνταγή;
Ξεκινάμε με το dressing κάπαρης, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε βάζοντας σ’ ένα μίξερ το λάδι, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και την κάπαρη. Τα χτυπάμε με σκοπό να ομογενοποιηθούν και δημιουργήσουν ένα ωραίο μείγμα.
Στη συνέχεια, προθερμαίνοντας το φούρνο στους 200 βαθμούς, αλείφουμε με λάδι, αλάτι και μαϊντανό τα φιλέτα ψαριού. Τα βάζουμε στο φούρνο και τα αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά έως ότου μαγειρευτούν και πάρουν ωραίο χρώμα.

Τέλος, σερβίρουμε στο κέντρο του πιάτου και ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα το dressing κάπαρης, και τοποθετούμε πάνω στα φιλέτα λίγο μαϊντανό για χρώμα και πιο ωραίο άρωμα.
Τη συγκεκριμένη συνταγή για ψάρι είμαστε σίγουροι πως θα τη λατρέψεις. Είναι εύκολη, γρήγορη και άκοπη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο ψάρι θες, όπως και να τη συνοδεύσεις με μια πολύ ωραία γαρνιτούρα της επιλογής σου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ