Μόλις χώρισες; 9+1 τρόποι για να νιώσεις καλύτερα


Μπορεί η ζωή να αποτελείται από πολλές όμορφες στιγμές καμιά φορά όμως προκύπτουν ανατροπές οι οποίες μας ξαφνιάζουν και μας στενοχωρούν. Μία τέτοια δύσκολη περίοδος είναι και ο χωρισμός αφού μετά από αυτόν καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία διαφορετική πραγματικότητα.

Αν βγήκες πρόσφατα από έναν χωρισμό αυτό που πρέπει να προσπαθήσεις είναι να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. Κάθε τέλος άλλωστε όσο δύσκολο και να φαντάζει, σηματοδοτεί μία νέα αρχή. Μέχρι να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου τα παρακάτω tips θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αποχωρίσου όλα τα πράγματα του πρώην σου
Ρούχα, κοινές σας φωτογραφίες και ότι άλλο σου θυμίζει αυτή την σχέση. Το να κοιτάς κάθε φορά εκείνη την φωτογραφία που σας έβγαλαν μαζί στον γάμο της κολλητής σου μόνο καλό δεν σου κάνει.

Άφησε τον εαυτό σου να κλάψει
Όσο δεν εξωτερικεύεις τον πόνο σου τόσο χειρότερα είναι. Έχεις κάθε δικαίωμα να κλειστείς μέσα στο σπίτι και να κλάψεις όσο θέλεις.

Βγες με τις φίλες σου για χορό
Όχι απλά για ένα ποτό, αλλά να χορέψετε σαν να μην υπάρχει αύριο! Βάλε το αγαπημένο σου φόρεμα, φτιάξε τα μαλλιά σου και ετοιμάσου για το απόλυτο girls night out.

Κάνε μία περιποίηση προσώπου
Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Κλείσε μία ημέρα σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς και αφέσου στα χέρια των ειδικών.

Ξεκίνα γυμναστική
Pilates, yoga, τρέξιμο, trx υπάρχουν άπειρα είδη γυμναστικής για να διαλέξεις. Εκτόνωσε την ενέργεια που έχεις μέσα σου και ταυτόχρονα διατηρήσου σε φόρμα!

travel girl
Προγραμμάτισε ένα ταξίδι
Εκείνο που ονειρευόσουν τόσο καιρό. Ταξίδεψε με τρένο, κάνε ένα roadrip και περιπλανήσου στην αγαπημένη σου πόλη.

Συμβουλεύσου έναν ειδικό
Οι φίλοι σου είναι πάντα εκεί για να σε ακούσουν όμως μιλώντας σε ένα ειδικό θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις με τον σωστό τρόπο το πρόβλημα το οποίο βιώνεις.

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου
Ξεκίνα ένα νέο hobby, πήγαινε να δεις μία νέα ταινία στο σινεμά ή ακόμα κάνε κράτηση στο αγαπημένο σου εστιατόριο.

Κάνε ένα από τα πράγματα που μισεί ο πρώην σου!
Αν υπήρχε μία δραστηριότητα που δεν έκανες όσο βρισκόσουν σε σχέση τότε αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή: Κάνε ατελείωτο shopping, μαγείρεψε εκείνο το φαγητό που δεν του άρεσε και γενικώς κάνε ότι σε ευχαριστεί!

Τόλμησε μία αλλαγή στην εμφάνισή σου
Θυμάσαι την Carrie η οποία έγινε καστανή μόλις ο Mr Big την παράτησε στον γάμο τους; Οι αλλαγές στην εμφάνισή επιδρούν θετικά γι αυτό μπορείς να τις τολμήσεις αρκεί να νιώθεις ότι είσαι έτοιμη για αυτές.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ