Ερωτικές δυνάμεις και αδυναμίες των ζωδίων!

Το ζωδιο του συντρόφου σου μπορεί να αποκαλύψει ποτλλά για τις ικανότητες και τις αδυναμίες του στο κρεβάτι. Ορίστε μερικές πληροφορίες για το τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει το κάθε ζωδιο αφού σβήσουν τα φώτα.

Κριος

Ο κριος χτυπαει σαν αστραπη, καθώς είναι ένα φλογερό μείγμα ενέργειας και σκληράδας, έχοντας την δύναμη της έκπληξης στο πλευρό του. Τα θεμελιώδη ζωδια, όπως είναι ο κριος, θέλουν να έχουν τα ηνία στο κρεβάτι. Δυστυχώς, όπως και η αστραπή, ο κριος τις περισσότερες φορές είναι το ίδιο γρήγορος. Θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Δεν χρειάζεται να πούμε πως κοιμάται αμέσως μετά.

Ταυρος

Ο σταθερός ταυρος είναι το ζωδιο της αντοχής. Με κυβερνήτη την αφροδιτη, το ζωδιο αυτό έχει άφθονο αισθησιασμό. Τραγούδα γλυκά, φόρα απαλά υφάσματα, αρωματίσου και κάλυψε τα σέξι σημεία σου με μέλι, καθώς ο ταυρος δεν θα αφήσει τίποτα να πάει χαμένο. Καθώς όμως είναι αρκετά σταθερός στους τρόπους του, μολις ανακαλύψει τι σε εξιτάρει, δεν αλλάζει τίποτα. Η έλλειψη αυθορμητισμού είναι μεγάλο πρόβλημα για αυτούς που εκτιμούν οτιδήποτε το απρόβλεπτο.

Δίδυμοι

Οι Διδυμοι είναι ενεργητικοί και περίεργοι. Ζουν για να μαθαίνουν. Είναι ενεργητικοί στο μυαλό και το σώμα, ενώ το σεξουαλικό τους στυλ εξελίσσεται συνεχώς. Για έναν διδυμο, τίποτα δεν αποτελεί ταμπου, έτσι είναι ένα από τα πιο σεξουαλικώς ανοιχτά ζωδια. Όμως, η σεξουαλική τους ορμή δεν ζει για πολύ. Μπορεί να σε ανάψει, και την ίδια στιγμή να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει πως θέλει να δει τηλεόραση.

Καρκινος

Κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει τόσο σφιχτά ή με τόση ασφάλεια όσο ένας καρκίνος. Στα καλύτερά του, βγάζει τα πιο γλυκά του συναισθήματα στο σεξ. Μην εκπλαγείτε αν το σεξ με τον καρκινο σχηματίζει μία διαρκή πνευματική επαφή. Το αρνητικό; Η κυκλοθυμία του καρκινου μπορεί να μετατρέψει την στοργή σε αναισθησία. Σαν αποτέλεσμα, το σεξ γίνεται σκληρό και αποστασιοποιημένο. Μπορεί να μοιάζει διασκεδαστικό για λίγο, αλλά όταν ο καρκινος νιώθει πως πρέπει να αμυνθεί, το σεξ δεν είναι απολαυστικό.

Λέων

Ο Λεων ακολουθεί ένα απόλυτα ρομαντικό πρωτόκολλο. Είναι παθιασμένος και τολμηρός και έχει μεγάλη διάρκεια. Να περιμένεις ελάχιστα όρια στις απολαύσεις και το δράμα. Απλά να θυμάσαι πως οι λέοντες έχουν τη φήμη πως αγαπούν τον εαυτό τους πάνω από όλα. Αυτό τους κάνει τεμπέληδες στο κρεβάτι. Μπορεί να παραδοθεί στην λατρεία σου παραμελώντας εσένα.

Παρθενος

Ο παρθενος θέλει να ευχαριστεί. Προσαρμόζει τις ικανότητές του τις ανάγκες σου, στοχεύοντας την αποτελεσματική απελευθέρωση. Την ίδια στιγμή, τείνει να έχει απίστευτο πνεύμα, έτσι μερικές φορές το μυαλό του ξεφεύγει από το κρεβάτι. Δεν είναι από τους ανθρώπους που ξεκινά το σεξ, πράγμα που θα σου δώσει τον μόνιμο έλεγχο.

Ζυγος

Ο ζυγος είναι ο ιππότης του ζωδιακού κύκλου. Οι σχέσεις και ο εκλεπτυσμός είναι οι προτεραιότητές του. Με αυτούς, το σεξ έχει να κάνει με την δημιουργία όμορφων εμπειριών. Όταν βρεθείς στο κρεβάτι με έναν ζυγό, κάνεις πραγματικό έρωτα. Από την άλλη μεριά, επειδή θέλει να ευχαριστεί τους ανθρώπους, δυσκολεύεται να συζητήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες. Η φύση του αυτή τον αναγκάζει να παραμελεί τα θέλω του και να γίνεται παθητικός σύντροφος.

Σκορπιός

Ο σκορπιος κυριαρχεί στο σεξ, καθώς είναι δεύτερη γλώσσα για αυτόν. Ωστόσο, ξέχνα τις λέξεις ασφαλείας, καθώς όταν παραδοθείς, μπορείς να βιώσεις απίστευτες στιγμές μαζί του. Ωστόσο, τα παιχνίδια που παίζει με το μυαλό σου μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά. Οι σκορπιοι δίνουν έξυπνα κάτω από τη ζώνη χτυπήματα και γίνονται αυτοί τα θύματα. Πρόσεξε τα σεξουαλικά μυστικά που μοιράζεσαι μαζί του, καθώς ίσως μπει στον πειρασμό να αμαυρώσει τη φήμη σου.

Τοξοτης

Το σεξ είναι εξερευνηση για τον αισιόδοξο τοξοτη. Θα υπερφορτώσει τις αισθήσεις του και θα δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις, ακόμα και αν η εμπειρία είναι σύντομη. αυτό το ελεύθερο και ανεξάρτητο ζωδιο, τείνει να είναι μοναχικός στην καρδιά, πράγμα που κάνει το σεξ μαζί του απρόσωπο και ασήμαντο. Στην χειρότερη, θα νιώσεις σαν αντικείμενο.

Αιγοκερως

Μην σε ξεγελά. Πίσω από το σοβαρό προσωπείο, κρύβεται ένας άγριος άντρας. Ο αιγοκερως είναι πολύ έντονο ζωδιο. Χρησιμοποιούν την υποτίμηση προς όφελός του, κάνοντάς την το μυστικό τους όπλο. Αν και θα πρέπει να θυμάσαι πως όπως συμβαίνει και με το καλό κρασί, ο αιγοκερως χρειάζεται αρκετό καιρό για να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνεις μεγάλη υπομονή.

Υδροχοος

Οι υδροχοοι είναι πρωτοπόροι, έτσι το σεξ για αυτούς είναι παιχνίδι πειραματισμού και εξερεύνησης. Προσεγγίζουν το σεξ με ανοιχτό μυαλό, και δεν κατακρίνουν τίποτα στο σεξ. Ωστόσο, τείνουν να προσεγγίζουν το σεξ πνευματικά και όχι σωματικά και συναισθηματικά. Έτσι, στο τέλος το σεξ θα μοιάζει με πείραμα και όχι με εμπειρία.

Ιχθυες

Οι ιχθυες είναι ενστικτώδεις και κατανοούν την γλώσσα του σώματος σε χρόνο μηδέν. Τους αρέσει να ενώνονται με την συντροφο τους πνευματικά και σωματικά. Όμως, βλέπουν τα πράγματα μόνο άσπρα και μαύρα. Έτσι, πολλές φορές γίνονται εγωιστές. Συνηθίζουν να παίζουν το θύμα, για αυτό πρόσεξε να μην σε παρασύρουν στην παγίδα τους.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here