Ασημίνα Ουστάλλι: «Όταν μαγείρεψα στις οντισιόν του MasterChef ήμουν σίγουρη ότι θα περάσω!» (pics)


Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο «ΜasterChef».

Η 24χρονη ξανθιά σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την απόφαση της να πάρει μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής και αν περίμενε ότι θα μπει στον διαγωνισμό.

Την απόφαση για να πάρετε μέρος στο παιχνίδι πώς την πήρατε;

«Δεν την πήρα εγώ! Μιλούσα συνεχώς στα διαλείμματα στην παλιά δουλειά μου για το παιχνίδι και έλεγα ότι θέλω να πάω και μια μέρα μου έκαναν την αίτηση οι συνάδελφοι! Εγώ φοβήθηκα και είπα δεν πάω, δεν ξέρω αν μπορώ να αντεπεξέλθω, αλλά με έπεισαν! Μου είπαν ότι έχω όλο το πείσμα και το θάρρος που χρειάζεται αλλά και τη μαγειρική ικανότητα».

Είχατε άγχος;

«Πάρα πολύ! Είχα πάει δυόμιση ώρες νωρίτερα για την οντισιόν και περίμενα. Καθόμουν σε μια γωνίτσα με τη φίλη μου και της έλεγα ότι δεν θα μπω! Τελικά μπήκα! Είχα άγχος και στην προετοιμασία και τη διαδικασία του μαγειρέματος. Όσο κι αν είναι παράξενο, όταν βγήκα μπροστά στους κριτές το άγχος εξαφανίστηκε! Είχαν απίστευτο χιούμορ, αισθάνθηκα σαν να είμαι με την οικογένεια μου».

-Περιμένατε ότι θα μπείτε στο διαγωνισμό;

«Η αλήθεια είναι ότι πριν μπω σε όλη τη διαδικασία έλεγα δε θα μπω, αλλά μετά όταν μαγείρεψα στις οντισιόν ήμουν σίγουρη ότι θα περάσω!».

– Τι φτιάξατε και τους εντυπωσιάσατε;;

«Ντοματοκεφτέδες με οκτώ είδη μυρωδικών από την Ινδία, μπαρμπούνι με μυρωδικά, λάιμ και κρούστα από φιστίκι και κολοκυθάκια ζουλιέν σοτέ με μια σάλτσα από λαδολέμονο, σπόρους μουστάρδας και κρασί», λέει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ