Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους; (photos)


Μια φωτογραφία του –σχεδόν μεταμφιεσμένου- Στέφανου Τσιτσιπά στην προπόνηση της Μαρίας Σάκκαρη στο Ίστμπουρν πυρδότησε τις φήμες για νέο ειδύλλιο.

Η εν λόγω φωτογραφία σχολιάστηκε στο twitter με την ατάκα «Στέφανε Τσιτσιπά, σε βλέπουμε». Εκείνος εμφανίστηκε στο γήπεδο όπου προπονείται η Μαρία με κουκούλα και διάθεση να μη γίνει αντιληπτός.

Φορούσε την κου­κούλα του φούτερ του και γυαλιά ηλίου και εί­χε καθίσει αρκετά μακριά από το σημείο όπου η κόρη της επίσης κορυφαίας τενίστριας Αγ­γελικής Κανελλοπούλου έκανε την προπόνη­ση της. Ο φωτογραφικός φακός ωστόσο, κατάφερε να τον αναγνωρίσει και να τον καταγράψει.

Κάπως έτσι αναζωπυρώθη­καν οι φήμες περί μεταξύ τους ειδυλλίου, ενι­σχυμένες αυτή τη φορά από το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν αρχίσει να περνούν περισσό­τερο χρόνο μαζί.

Η είδηση ότι ο Στέφανος και η Μαρία είναι ζευγάρι κάνει τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα, ακόμη δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν οι δύο περιβόητες φωτογραφίες-ντοκουμέντο και δημιουργήθηκε μέχρι και το hastag #tsikikari.

Η αλή­θεια είναι ότι ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος πλέον είναι το νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει εδώ και αρκετό καιρό κοι­νές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram με τη Μαρία Σάκκαρη, με την οποία γνω­ρίζονται πολλά χρόνια.

Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει -ούτε έχει δια­ψεύσει όμως- τους ψιθύρους που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους επιθυμώντας να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μετά αθλη­τικά τους επιτεύγματα.

Από την άλλη, δεν θα εκπλαγεί κανείς αν δει τη Μαρία στη γειτονιά του Στέφανου στο Μονακό, αφού και η ίδια -όταν δεν γυρνάει τον κόσμο για αγώνες- ζει μεταξύ Μόντε Κάρλο και Αθήνας.

Αυτές τις μέρες και οι δυο βρίσκονται στο Ιστμπουρν, όπου συμμετέχουν στο τουρνουά που θεωρείται η τελευταία πρόβα πριν από το Γούιμπλεντον.

Δείτε τη φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ