Δείτε που βρίσκεται το «Μπαλί» της Ελλάδας

Το ελληνικό Μπαλί βρίσκεται στο μέσον περίπου της απόστασης Ρεθύμνου- Ηρακλείου (30 χλμ. από το Ρέθυμνο και 43 χλμ. από το Ηράκλειο), στο βόρειο τμήμα της Κρήτης.

Ένα παραθαλάσσιο ψαροχώρι, με εύκολη πρόσβαση, για ήρεμες διακοπές τόσο με την οικογένεια, όσο και με το έτερον ήμισυ. Το χωριό εντοπίζεται σε έναν μεγάλο κόλπο, ο οποίος αποτελείται από τέσσερις μικρότερους όπου και συναντώνται οι διάσημες παραλίες του με τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδερές ακτές.

Η ονομασία του σημαίνει «μέλι», καθώς η αμμουδιά του κάθε καλοκαίρι προσελκύει αμέτρητους τουρίστες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ελληνικό και όχι το εξωτικό Μπαλί!

Στο «δυναμικό» του συγκαταλέγονται τέσσερις επιμέρους ακτές οι οποίες ξελογιάζουν τον επισκέπτη με τα φυσικά θέλγητρά τους.

Λιβάδι, Κούσκουρας, Βαρκότοπος και Λιμάνι, όλες οργανωμένες και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που έχει ανάγκη ο σημερινός λουόμενος, διαθέτουν ομπρέλες και ξαπλώστρες, καφετέριες και ταβερνάκια, καθώς και εγκαταστάσεις με θαλάσσια σπορ για τους πιο ανήσυχους και τολμηρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here