Τα 5 ζώδια που ξενερώνουν πολύ γρήγορα!

Οι άνθρωποι που έχουν ως βασικό στοιχείο τον Αέρα, έχουν και περισσότερες πιθανότητες να ξεχάσουν τι είναι αυτό που τους ενθουσίασε ή να στραβώσουν εύκολα, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να αποχωρήσουν από τη σχέση. Όσο εύκολα τα δίνουν όλα στον έρωτα και σε καλωσορίζουν στη ζωή τους με τρομπέτες και κόκκινο χάλι, άλλο τόσο εύκολο τους είναι να σου πουν αντίο εάν κάνεις ένα ατόπημα. Στη λίστα που ακολουθεί, δε θα βρεις μόνο ζώδια του Αέρα.

Δίδυμοι
Ως γνωστόν, οι Δίδυμοι δεν έχουν και πολύ καλή σχέση με τη συγκέντρωση και το συντονισμό με τους γύρω τους. Επίσης, έχουν καλύτερη σχέση με τη λογική τους και για αυτό τους είναι εύκολο να τερματίσουν μία σχέση, ακόμα κι αν νιώθουν πόνο. Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον του; Άφησέ τον στην ησυχία του και αποδέξου ότι θα πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο με απίστευτη ταχύτητα. Αν είσαι οκ με το διανοητικό τραμπολίνο και δεν τον ενοχλείς πολύ, είσαι μια χαρά.

Ζυγός
Αν και μας λένε συνέχεια πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία στη ζωή τους, δεν αντέχουν πολύ χωρίς πάθος και τη στιγμή που περνάει ο έρωτας, τερματίζουν τη σχέση. Αυτός είναι και ο λόγος που δυσκολεύονται με τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον του; Άλλο ένα ζώδιο του Αέρα που θέλει το χώρο του, την αμέριστη προσοχή σου και να μην ξεχνάς να του λες πόσο τυχερή είσαι που τον έχεις στη ζωή σου. Καλή τύχη.

Υδροχόος
Δε θα καταλάβεις ποτέ από πού σου ήρθε. Τα αίτια του ξενερώματός του είναι συνήθως ακατανόητα και πολύπλοκα και μάλλον το προετοιμάζει καιρό. Η ανακοίνωση όμως έρχεται χωρίς να σε έχει προετοιμάσει. Μας εκπλήσσει; Όχι. Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον του; Με το να αποδεχθείς ότι η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ φυσιολογική. Σου αρέσουν τα πολύχρωμα πράγματα; Να δοκιμάζεις δηλητηριώδη φαγητά; Να δοκιμάζεις περίεργα είδη διαλογισμού; Αν όχι, προχώρα σε άλλο ζώδιο.

Κριός
Αυτό το ζώδιο (της Φωτιάς) δεν έχει χρόνο για ξόδεμα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θα μπει με τα μπούνια στη ζωή σου, αλλά αν δεν του δείχνεις την εκτίμησή σου συστηματικά, θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι και θα βρει άμεσα τον αντικαταστάτη σου. Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον του; Θυμήσου πώς τον κέρδισες στην αρχή και δείξε το νοιάξιμο και την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπό του.

Τοξότης
Μπορεί να δείχνουν ζεστοί και υπέροχοι, αλλά η περιπέτεια είναι στο αίμα τους και δεν χαλαρώνουν με τίποτα. Αν δεν έχεις διάθεση να τους ακολουθήσεις και δεν είσαι ειλικρινής μαζί τους, μην μπεις καν στον κόπο να τους πλησιάσεις. Θέλουν να νιώθουν ότι υπάρχει πάντα ένας σύντροφος που θα τους στηρίζει και δεν θα τους κρίνει για τις βλακείες που κάνουν.

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το όνομά μου είναι Leonidas Nefeli, παντρεύτηκε για πάνω από 6 χρόνια και ήταν τρομερό γιατί ο σύζυγός μου πραγματικά εξαπάτησε για μένα και έψαχνε για διαζύγιο, καταρρίψαμε πριν από ένα χρόνο και επέστρεψα μετά από τόσους λόγους για ωραία αγάπη δώρα. Αγαπώ τον σύζυγό μου τόσο πολύ που δεν υπάρχει ώρα της ημέρας, όταν δεν σκέφτομαι γι ‘αυτόν, είναι ένας κόσμος για μένα, τον εκτιμώ με τον ίδιο τρόπο. να μην μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βλάψω ή να τον κάνει να αισθάνεται λυπημένος. Βρήκα ένα ιστολόγιο στο blog Μια μαρτυρία που ονομάζεται “Osawe jennifer” στο Διαδίκτυο, πώς αποκατέστησε την μεγάλη καταπιεσμένη μεγάλη ιέρεια του ναού της προίκας, τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι μετά από 3 ημέρες αγάπης. Έχω διαβάσει τόσα πολλά διαφορετικά μετα-σχόλια σχετικά με τις αμηχανίες Οι μεγάλες δυνάμεις βοήθησαν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την απόσταση, έφεραν πρώην αγάπη και βοήθησαν στην επίλυση του διαζυγίου και οι ξεχωριστοί λογαριασμοί επέστρεψαν από αγάπη και δημιούργησαν ευτυχισμένους ανθρώπους στη σχέση. Πρέπει να είμαι 100% σίγουρος, οπότε προσπάθησα και έστειλε ένα μήνυμα επικοινωνίας στο doctorosagiede75@gmail.com ή whatsapp +2349014523836 και απάντησε αμέσως και του είπα την ιστορία μου και μου έδωσε μόνο 2 ημέρες για να ρίξει ένα ξόρκι τη νύχτα ήταν πίσω και ικέτευσε για συγχώρεση, πόσο υπέροχο και αξιόπιστο ήταν το έργο του. Εάν κάποιος έχει παρόμοια προβλήματα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο e-mail του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here