Με αυτό το κόλπο το παγωτό δεν θα λιώνει πάνω στα χέρια σου


Το να περπατάς στους δρόμους με ένα χωνάκι παγωτό στο χέρι είναι ένα από τα πιο απολαυστικά πράγματα του καλοκαιριού. Το πράγμα, βέβαια, αρχίζει να αλλάζει όταν το παγωτό ξεκινάει να λιώνει. Όταν αυτό συμβεί, η ωραία σου βόλτα αρχίζει και μετατρέπεται σε αγώνα να σωθεί το παγωτό που λιώνει ταχύτατα πάνω στα χέρια σου.

Μπορείς εύκολα να προλάβεις τις στάλες που πέφτουν από την κορυφή του παγωτού γλείφοντάς της, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν το παγωτό αρχίζει να λιώνει από τον πάτο του χωνιού. Ωστόσο, σύμφωνα με το Mental floss, υπάρχει λύση για αυτό το δυσάρεστο συμβάν.

Να τι πρέπει να κάνεις: πριν βάλεις την πρώτη μπάλα παγωτού μέσα στο χωνάκι, μπορείς να ρίξεις ένα μικρό ζαχαρωτό σε αυτό. Τα γλυκίσματα αυτά συνήθως χρησιμοποιούνται διακοσμητικά επάνω σε παγωτά και γλυκά, αλλά εάν ρίξεις ένα στον πάτο του παγωτού, μπορείς να δημιουργήσεις μια υγρή και μαλακή βάση που θα απορροφάει τις στάλες που λιώνουν και έτσι θα μαζεύονται εκεί αντί να πέφτουν πάνω στο χέρι σου. Συν τοις άλλοις, όταν θα τελειώνεις το παγωτό σου θα έχεις ένα πεντανόστιμο ζαχαρωτό μουλιασμένο σε λιωμένο παγωτό.

Βέβαια, η ιδέα με το ζαχαρωτό δεν είναι μια καινούρια πατέντα. Το κομμάτι σοκολάτας που έχουν τα έτοιμα παγωτά-χωνάκι (και είναι πεντανόστιμο), επιτελεί την ίδια λειτουργία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ