Τα 4 πιο παρανοϊκά ζώδια!


Όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη παρανοϊκός, συνήθως δεν την χρησιμοποιούμε απόλυτα με την ακριβή της έννοια, αλλά κυρίως για να δείξουμε πως κάποιος είναι εξαιρετικά καχύποπτος και πιστεύει πως όλοι θέλουν το κακό του. Υπάρχουν κάποια ζώδια, που τείνουν να κάνουν περισσότερες παρανοϊκες σκέψεις, με την ευρύτερη έννοια της λέξης, και να καταλήγουν να αγχώνονται πολύ, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια;

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι καχύποπτοι και ευαίσθητοι – πράγματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε συναισθήματα παράνοιας. Μπορούν να γίνουν χειριστικοί, οπότε θα είναι καχύποπτοι πως και κάποιος άλλος προσπαθεί να τους χειριστεί. Όσο πιο καχύποπτοι είναι, τόσο πιο αγχωμένοι γίνονται. Βλέπουν κίνδυνο εκεί που δεν υπάρχει.

Παρθένος

Για τους Παρθένους, η φύση τους να αναζητούν και να ανακαλύπτουν μπορεί να τους προκαλέσει συναισθήματα παράνοιας. Θέλουν να μαθαίνουν όσα περισσότερα γίνεται για το άτομο που πρόκειται να γνωρίσουν και μερικές φορές θα παρασυρθούν και αντί να ηρεμήσουν με τις πληροφορίες, θα αγχωθούν ακόμα περισσότερο.

Κριός

Οι Κριοί δεν αντέχουν τα ψέματα. Τα μισούν τόσο πολύ που υποθέτουν πως οι άλλοι θα τους πουν ψέματα, πράγμα που τους προκαλεί παράνοια. Αναζητούν σημάδια πως τους προδίδουν και δεν μπορούν να εμπιστευθούν εύκολα, ενώ δύσκολα να βγουν από αυτή τη σειρά σκέψεων.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μπορούν να παρανοήσουν όσον αφορά τη δουλειά. Αν δεν πάρουν τα εύσημα για κάτι που έκαναν ή αν κάποιος νεότερος και πιο έξυπνος κινείται γρήγορα προς τα πάνω, ο Αιγόκερως θα νιώσει πως τον αντικαθιστούν. Μπορούν να δημιουργήσουν μία ολόκληρη ιστορία στο κεφάλι τους, που όμως δεν ισχύει, παρ’ όλα αυτά, εκείνοι θα την πιστεύουν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ