“Βόμβα” στο NBA. Λέοναρντ και Τζορτζ στους Κλίπερς


Κίνηση που… αλλάζει τα δεδομένα στο NBA! Τεράστιο deal από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, που συμφώνησαν με τον Καγουάι Λέοναρντ, ενώ απέκτησαν και τον Πολ Τζορτζ από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Όλοι έψαχναν να δουν που θα… κάτσει η μπίλια για τον MVP των τελικών του ΝΒΑ, Καγουάι Λέοναρντ. Οι μνηστήρες ήταν πολλοί, αλλά τελικά ο περσινός ηγέτης των πρωταθλητών, Ράπτορττ, επέλεξε το Λος Άντζελες. Όχι όμως τους Λέικερς, αλλά τους Κλίπερς, που πλέον… αλλάζουν επίπεδο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο Καουάι Λέοναρντ ενημέρωσε τις ενδιαφερόμενες για εκείνον ομάδες πως θα υπογράψει στους Κλίπερς.

Την ίδια στιγμή, οι Θάντερ θα δώσουν μέσω ανταλλαγής τον Πολ Τζορτζ στην ομάδα του Λος Άντζελες, για να πάρουν επιλογές από μελλοντικά drafts, μαζί με τους Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και Ντανίλο Γκαλινάρι.

Σύμφωνα πάντα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο άσος των Θάντερ συμφώνησε να αλλάξει ομάδα σε μια κίνηση που υποκινήθηκε από τους δύο παίκτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Λέοναρντ επικοινώνησε με τον Τζορτζ ενημερώνοντάς τον για την απόφασή του και προτείνοντάς του να ζητήσει και εκείνος να αποχωρήσει από την Οκλαχόμα για να βρεθεί στην ομάδα του Λος Άντζελες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ