Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Και όμως… τα ζώδια του Νερού έχουν μια έντονα σκοτεινή πλευρά που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ζωή τους

Όλοι ξέρουν ότι το βασικό στοιχείο των ζωδίων αυτών είναι το Νερό, που συμβολίζει την ενσυναίσθηση. Αυτό είναι το «κλειδί», το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ιδιόμορφες προσωπικότητες του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Ιχθύ.

Αυτό που γνωρίζουμε για αυτά τα ζώδια είναι συνήθως το «αποτέλεσμα» όσων έχουν αισθανθεί από την αρχή της ζωής τους, τους φόβους τους, τις απογοητεύσεις τους, τα όνειρά τους και τις ελπίδες τους. Και δεν είναι και τα πιο εύκολα, καθώς μπορούν να «δηλητηριάσουν» την αύρα τους και να προσελκύουν την κακή τύχη ή να τα ταλαιπωρούν.

Το «σκοτεινό στοιχείο» των ζωδίων του Νερού είναι το ΚΕΝΟ!
Στο κενό, δεν υπάρχει καμία επίδραση γι’ αυτό και τα συναισθήματα δεν έχουν δύναμη και δεν μπορούν να επηρεάσουν σε κανέναν βαθμό. Αυτό που αισθάνεται κάποιος δεν μπορεί να «μεταδοθεί».

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι το κενό είναι εξαιρετικά σημαντικό, εάν θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας.

Το κενό μπορεί να βοηθήσει τα ζώδια του Νερού να φέρουμε την ισορροπία μεταξύ της δραματικής πλευράς των συναισθημάτων τους και της ανάγκης τους για ηρεμία.

Επομένως, μόλις «αγκαλιάσουν» το κενό, θα λειτουργήσει σαν «κακός αγωγός» για τα συναισθήματά τους, βοηθώντας τα να τα δουν αντικειμενικά, να προσδιορίσουν την πηγή των αντιδράσεών τους και να τα αναλύσουν περισσότερο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here