Φοβερά Tips: Πώς να φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη με τη δύναμη του μακιγιάζ


Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες , μετά από μία ηλικία είναι το πώς πρέπει να μακιγιαριστούν ώστε το πρόσωπό τους να φαίνεται φρέσκο και θελκτικό.
Δεν χρειάζονται κρίσεις πανικού!

Ο χρόνος περνάει αλλά πρέπει να είμαστε συμφιλιωμένες με την ηλικία μας.

Το δέρμα και η ποιότητα του μεταβάλλεται από διάφορους εξωγενείς ή ενδογενείς παράγοντες και αρχίζει να χάνει την ικανότητα αποκατάστασης των φθορών περίπου στα 30 και όταν δεν λαμβάνονται μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, τα χαρακτηριστικά της γήρανσης εμφανίζονται μετά τα 40.

Καλύπτοντας με σωστό τρόπο τις ενυδατικές, τις αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ανάγκες του προσώπου, το μακιγιάζ γίνεται πιο εύκολη υπόθεση.
Στρώνουμε την κατάλληλη βάση και αρχίζουμε το μακιγιάζ προσέχοντας κάποια απλά tips που βοηθούν στην αφαίρεση μερικών χρόνων!

-Χρησιμοποιούμε λιγότερο make up.
Οι παχιές στρώσεις έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα , δείχνοντας την επιδερμίδα θαμπή. Καλύπτουμε τους μαύρους κύκλους και καμουφλάρουμε τις ατέλειες με concealer και στην συνέχεια με το κατάλληλο χρωματικά, για εμάς, make up απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο.

-Απλώνουμε το ρουζ πιο ψηλά.
Δημιουργούμε έτσι την αίσθηση της πιο λαμπερής και σφιχτής επιδερμίδας και την ψευδαίσθηση της ανοδικότητας.

-Επιλέγουμε κραγιόν σε πιο φυσικές αποχρώσεις.
Τοποθετούμε μολύβι χειλιών για να αναδείξουμε το σχήμα και στην συνέχεια το κραγιόν σε φυσική και γήινη απόχρωση για να δώσουμε όγκο.

– Εφαρμόζουμε μολύβι ματιών και μάσκαρα.
Για πιο έντονο βλέμμα εφαρμόζουμε μολύβι πάνω κάτω αλλά δεν κάνουμε παχιά γραμμή γιατί έτσι προσθέτουμε χρόνια. Τελειώνουμε εφαρμόζοντας την μάσκαρα , όχι σε παχιά στρώση για να μην βαρύνει το αποτέλεσμα.

– Φροντίζουμε το χρώμα των φρυδιών να είναι σε ίδια ή παρόμοια απόχρωση με τα μαλλιά.
Τα γεμίζουμε με μολύβι ή σκιά, επειδή με τα πέρασμα του χρόνου το δέρμα γίνεται πιο χαλαρό και τα φρύδια πιο λεπτά τονίζοντας έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ