Με ποια ζώδια θα περάσεις τις χειρότερες διακοπές σου;


Το να πηγαίνεις διακοπές δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Παίζει ρόλο το μέρος, το πότε και φυσικά ποιος θα είναι μαζί σου. Γιατί υπάρχουν οι βολικοί αλλά και εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να υποφέρεις.

Ποια είναι, λοιπόν, εκείνα τα ζώδια με τα οποία θα φωνάξεις «όχι, ποτέ ξανά» και θα περάσεις τις χειρότερες διακοπές σου;

Κριός
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να παίρνουν πρωτοβουλίες σε ό,τι κάνουν. Τους αρέσει να οδηγούν (συνήθως πατάνε το γκάζι λίγο παραπάνω). Απλά θέλουν να υπάρχει μια δραστηριότητα που να… ξυπνάει τον ανταγωνισμό και να ανεβάζει την αδρεναλίνη τους.

Ταύρος
Τους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό σας στις διακοπές και γενικά επιλέγουν μέρη που τους παρέχουν όλες τις ανέσεις. Ένα ξενοδοχείο που περιλαμβάνει σπα ή μασάζ θα ήταν το ιδανικό τους. Όμως, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά, δεν έχουν όλοι αυτή την πολυτέλεια. Και θα αρχίσουν την γκρίνια.

Δίδυμος
Οι Δίδυμοι θέλουν και βουνό και θάλασσα. Γενικά τους αρέσουν τα σύντομα ταξίδια σε τελείως διαφορετικούς προορισμούς. Αν δεν μπορούν να πάνε διακοπές, το πιο πιθανό είναι να επιλέξουν δημόσιες πλαζ εντός πόλης, αλλάζοντάς τες κάθε φορά.

Καρκίνος
Λόγω της συνεχούς μεταβαλλόμενης διάθεσής τους, η θάλασσα που έχει λίγο κύμα ή το μελτέμι που μετά πέφτει τους κάνει να αισθάνονται πολύ οικεία. Δεν μπορούν να μείνουν μακριά από το νερό οπότε θα επιλέξουν μια παραλία ελεύθερη για όλους αν τα χρήματα δεν φτάνουν για διακοπές.

Λέων
Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να αντιμετωπίζονται σαν βασιλιάδες και βασίλισσες όταν βρίσκονται σε διακοπές. Οπότε συνήθως επιλέγουν ακριβά μέρη ενώ έχουν αγάπη στις πισίνες και τα εξωτικά κοκτέιλ. Αν η τσέπη τους δεν σηκώνει τέτοιες διακοπές, είναι πλήγμα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι αισθάνονται ότι πρέπει να δουλεύουν συνεχώς και είναι σπάνιο να χαλαρώσουν. Συνήθως νοικιάζουν δωμάτια γιατί έτσι έχουν τον έλεγχο της υγιεινής και της διατροφής τους. Πιο πολύ τους ενδιαφέρει να μαθαίνουν κάτι από τις διακοπές τους παρά να ξεκουραστούν.

Ζυγός
Προτιμούν ένα θέρετρο ή ένα μεγάλο νησί που τους παρέχει πολλές ανέσεις και συμπεριλάβει καλό φαγητό, ψώνια αλλά και πολιτιστικά δρώμενα, κάτι δηλαδή που να θυμίζει περισσότερο πόλη. Η μεγαλύτερη ανάγκη τους όμως είναι να μην είναι μόνοι τους αλλά με το σύντροφό τους.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί προτιμούν την απομόνωση κατά τη διάρκεια διακοπών, έτσι συχνά επιλέγουν προορισμούς που δεν έχουν μεγάλη πρόσβαση στον κόσμο ή δεν είναι πολύ δημοφιλείς και πολυδιαφημισμένοι. Ένα μικρό νησάκι ή ένα παραθαλάσσιο χωριό στην άκρη του πουθενά τους δίνει τη μυστικότητα που αναζητούν.

Τοξότης
Θα μπορούσαν να γράψουν ταξιδιωτικό οδηγό καθώς είναι οι μόνοι που έχουν πάει στα περισσότερα μέρη. Ζουν για αυτό και αν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά, θα πήγαιναν συνέχεια για διακοπές παντού, από εξωτικά νησιά μέχρι το Έβερεστ. Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να εξερευνούν τα εδάφη, για αυτό… προετοιμάσου!

Αιγόκερως
Συνήθως οι Αιγόκεροι δουλεύουν και στις διακοπές τους απλά η μόνη τους αλλαγή είναι το τοπίο. Σχεδιάζουν προσεκτικά το που θα πάνε και ποια μέρη θα επισκεφτούν, ώστε να μην γυρίσουν χωρίς τη δέουσα εμπειρία. Οι προορισμοί τους έχουν κάποια σχέση με την ιστορία. Για αυτό θα μπορούσαν να μείνουν σε κάποιο πανδοχείο ή μια εξοχική κατοικία που κάποτε ένας γνωστός.

Υδροχόος
Συνήθως επιλέγουν αυτό που μπορεί να είναι τελείως ασυνήθιστο που ενδεχομένως έμαθαν μέσω internet ή από κάποιο πιο ψαγμένο άτομο. Δεν έχει σημασία πού θα πάνε ή τι θα κάνουν αρκεί να τονώσουν τις εγκεφαλικές τους λειτουργίες. Προτιμούν όμως, να μείνουν σε μέρη που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ιχθύς
Ψάρι χωρίς νερό δεν υπάρχει, οπότε δεν υπάρχει και το δίλημμα βουνό ή θάλασσα. Η απόδραση σε μια παραλία με το κύμα να σκάει και το ηλιοβασίλεμα να πέφτει είναι ότι χρειάζεται μια ρομαντική ψυχή. Η απλότητα και η κομψότητα των διακοπών τους πρέπει να αποτυπωθούν σε φωτογραφίες κρατώντας για μια ζωή τις αναμνήσεις τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ