ΣΕΓΑΣ: Συγχαρητήρια και… αίτημα για συνάντηση με Αυγενάκη

Επιστολή στο νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλε ο ΣΕΓΑΣ,προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του, αλλά και να του ζητήσει -με την πρώτη ευκαιρία- να προχωρήσουν σε συνάντηση, ώστε να τον ενημερώσουν για τα θέματα που απασχολούν τον ελληνικό στίβο.

Την επιστολή προς τον κ. Αυγενάκη υπογράφουν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, και ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Σεβαστής.

Η επιστολή…

«Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, αλλά και του συνόλου της οικογένειας του ελληνικού στίβου, θέλουμε να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Υφυπουργός Πολιτισμού και αθλητισμού και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο σας.

Σημειώσαμε ως ιδιαιτέρως θετική την αναφορά σας ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Σε αυτό το πνεύμα και πλαίσιο θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ είναι πρόθυμος και έτοιμος να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια σας προς όφελος του ερασιτεχνικού αθλητισμού γενικά και του στίβου ειδικότερα.

Γνωρίζουμε πόσο βεβαρυμένο είναι το πρόγραμμα σας αυτή την περίοδο, παρακαλούμε όμως και ελπίζουμε σε συνάντηση μας το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό στίβο, καθώς και τις προτάσεις μας για την επίλυση τους.

Σας ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ