Αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ ο Σταμάτης Μαλέλης

Αντίθετος με τις προσεγγίσεις της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά σε σχέση με τις εξελίξεις στην παράταξη μετά τις εκλογές, εμφανίζετε σε δήλωσή του ο μέχρι σήμερα γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης.

Ως εκ τούτου μετά από συνάντηση που είχε με την κα. Γεννηματά της έκανε γνωστό ότι αποχωρεί.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταμάτη Μαλέλη:

Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, κα Φώφη Γεννηματά.

Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες. Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

Η κ Γεννηματα όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ.

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία, τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.

Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, και το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.

Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του Κόμματος.

Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here