Ορφέας Παπαδόπουλος: Επιστρέφει στην TV; (photos)


O Ορφέας Παπαδόπουλος φαίνεται ότι θα κάνει τηλεοπτικό comeback και απάντησε σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο -και κυρίως από τις γυναίκες- είναι δραστήριος και δοκιμάζεται σε νέα projects όπως το τραγούδι.

Ωστόσο, αυτό που προξενεί το ενδιαφέρον είναι ότι φημολογείται έντονα η τηλεοπτική του επιστροφή, με τον ίδιο να αποσαφηνίζει τι ισχύει γύρω από την εν λόγω φήμη!

Πως αισθάνεστε για την καλοκαιρινή θεατρική επιλογή σας;

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτήν την επιλογή μου. Εχω την τιμή να ενσαρκώνω τον Οδυσσεβάχ, έναν εκπληκτικό ρόλο και γι» αυτό ευχαριστώ τον Φώτη Σπύρο και τον Νίκο Χρηστίδη που έχουν αναλάβει όλη την παραγωγή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Στόχος όλου του θιάσου είναι να πούμε με ειλικρίνεια και αληθινό συναίσθημα την ιστορία του Οδυσσεβάχ».

Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε και το πρώτο σας single, με τίτλο «Lucid Dream».

«Είναι ένα κομμάτι που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Αρβανίτη και τη σφραγίδα της Satellite Records. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αν και ασχολούμαι αρκετά χρόνια, από την εφηβεία μου, με τη μουσική και το τραγούδι.

Απλώς τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία με έναν όμορφο τρόπο, και κάτω από την ομπρέλα μιας εταιρείας παραγωγής, να δείξω ένα δείγμα της φωνής μου και της δουλειάς μου. Από τον Σεπτέμβριο θα δείτε και καινούργια πράγματα που ετοιμάζω πάλι με τη συγκεκριμένη εταιρεία».

Γίνατε γνωστός από τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» μέσα από τον ρόλο του Αρη Μαλτέζου. Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

«Ηταν ο πρώτος δυνατός πρωταγωνιστικός μου ρόλος. Πέραν της αναγνωρισιμότητας, η επαγγελματική εμπειρία που μου προσέφερε η συγκεκριμένη σειρά είναι ανεκτίμητη. Αυτό που θυμάμαι είναι οι σκηνές γεμάτες ένταση που είχα με τον αδελφό μου στη σειρά, που υποδυόταν ο Κωνσταντίνος Μάνος, και με τον Αλέξανδρο Σταύρου, που υποδυόταν τον πατέρα μου.

Είναι νομίζω ό,τι πιο έντονο τηλεοπτικά έχω ζήσει ποτέ. Αλλο που θυμάμαι ήταν ότι βάσει σεναρίου έτρωγα παστές σαρδέλες και δεν μου έδιναν νερό. Ομως επειδή είμαι αρκετά βιωματικός ηθοποιός ομολογώ πως στα γυρίσματα δυσκόλευα και ο ίδιος τον εαυτό μου, δηλαδή φρόντιζα οι συν-θήκες να είναι δύσκολες πραγματικά για μένα».

Θεατρικά πού θα βρίσκεστε τον ερχόμενο χειμώνα;

«Πέρα από το γεγονός ότι με τον «Οδυσσεβάχ» θα συνεχίσουμε και για το πρώτο μισό της χειμερινής σεζόν που μας έρχεται, συζητώ κάτι πολύ ωραίο θεατρικά σε κεντρική σκηνή. Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη οι συζητήσεις. Ελπίζω να έχουν αίσια κατάληξη».

Τι θα θέλατε να είστε αν δεν ήσασταν ηθοποιός;

«Ζωγράφος. Είναι η πρώτη τέχνη που κατέκτησε την ψυχή μου και την καρδιά μου. Ζωγραφίζω, ακόμη όχι επαγγελματικά. Ζωγραφίζω για μένα».

Τι όμως αποκάλυψε εκείνος για την τηλεοπτική επιστροφή που φημολογείται ότι έρχεται;

Η απάντηση στις ακόλουθες γωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ