Η οικιακή βοηθός της οικογένειας Hilton τους πάει στα δικαστήρια – Τι συνέβη;


Σε περιπέτειες φαίνεται να έχουν μπει οι γονείς της Paris Hilton, αφού η οικιακή τους βοηθός τους έκανε αγωγή.

«Σφιχτοχέρηδες» και κακά αφεντικά φέρεται άτι είναι οι γονείς της Paris, σύμφω­να τουλάχιστον με όσα τους καταλογίζει σε αγωγή της η πρώην οικιακή βοηθός της οικογενείας.

Ο Ρικ και η Κάθι Χίλτον, αν και κληρο­νόμοι της μεγάλης αυτοκρατορίας ξενοδοχεί­ων, ήταν, συμφωνά με την Ιζαμπέλ Γκονζά­λες, τσίγκουνηδες, αφού δεν της έδιναν ρεπό αλλά και ούτε δεύτερο γεύμα στις βάρδιες της.

Επιπλέον, αν και την πλήρωναν σε εβδομαδιαία βάση, δεν της έδιναν ποτέ παραπά­νω λεφτά για τις υπερωρίες που έχανε συ­στηματικά.

Στην αγωγή που έφερε στο φως η ιστοσελίδα The Blast, η Γκονζάλες αναφέρει ότι εργαζόταν ως εσωτερική οικιακή βοηθός στο σπί­τι της οικογενείας, χωρίς όμως να αναφέρει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο δούλευε για τους Χίλτον. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό αποζημίωσης που διεκδικεί.

Την ίδια στιγμή, η 60χρονη Κάθι Χίλτον φέρεται ότι είναι σε διαπραγματεύσεις για να ενταχθεί στο καστ των «Real Housewives of Beverly Hills», στο οποίο συμμετέχει και η αδερφή της Κάιλ Ρίτσαρντς, ωστόσο η ίδια δεν το έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής.

Η Ρίτσαρντς, από την πλευρά της, αναφε­ρόμενη σε αυτό το ενδεχόμενο, περιορίστηκε απλά να πει ότι «η Κάτι είναι ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους. Είναι πλακατζού και πολύ αστεία».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ