Σοκ για την Πηγή Δεβετζή: Αυτοκτόνησε συγγενικό της πρόσωπο


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Πηγή Δεβετζή, αφού μια δυσάρεστη είδηση συγκλόνισε την Ολυμπιονίκη.

Η ολυμπιονίκης του τριπλούν βιώνει ένα θλιβερό γεγονός, καθώς ο 20χρονος ανιψιός της έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία εβδομάδα.

O 20χρονος Φίλιππος ήταν το τρίτο παιδί της ξαδέρφης της, Πηγής Ζέφης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekefalonia.gr, ο Φίλιππος Θεοφιλάτος έδεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/7/2019) ένα καλώδιο στον λαιμό του και κρεμάστηκε από δέντρο έξω από το ξενοδοχείο του πατέρα του στην Κεφαλονιά.

Λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου είχε αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο γιο της με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα που είχε αγγίξει την ψυχή κάθε γονιού: «Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί όπως άλλωστε και η ολυμπιονίκης.

Να σημειώσουμε ότι αυτό αποτελεί το τρίτο χτύπημα για την Πηγή Δεβετζή, καθώς ο θάνατος πολύ καλής της φίλης από τροχαίο αλλά και ο θάνατος του αγαπημένου της πατέρα το 2012 έχουν συγκλονίσει την ολυμπιονίκη και έχουν κάνει την ψυχολογία της ευάλωττη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ