Νεκροί Χαλκιδική: Συλλυπητήρια από την Κομισιόν


Συλλυπητήρια και αλληλεγγύη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα μετά τη θεομηνία στη Χαλκιδική. Μήνυμα από το Υπουργείο Εξωτερικών στις οικογένειες των θυμάτων.

Συλλυπητήρια στα θύματα της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική έστειλε, μέσω Τwitter, ο επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας, Χρήστος Στυλιανίδης, δηλώνοντας την «ετοιμότητα» της Επιτροπής για την προσφορά βοήθειας.

«Η σκέψη μου είναι με τα θύματα και όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Χαλκιδική. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και η ΕΕ είναι έτοιμη να προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί», έγραψε ο Κύπριος επίτροπος.

Την αλληλεγγύη της Επιτροπής προς την Ελλάδα εξέφρασε από το βήμα της καθημερινής ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, κάνοντας και ένα προσωπικό σχόλιο, αφού προέρχεται από την εν λόγω περιοχή.

«Επιπλέον της ανακοίνωσης του αρμόδιου επιτρόπου, εκ μέρους του προέδρου της Επιτροπής, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς και φίλους όσων έχασαν τραγικά τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της θεομηνίας στην Ελλάδα. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να προσφέρει κάθε βοήθεια», ανέφερε ο κ. Σχοινάς, στέλνοντας, επίσης, την «προσωπική συμπάθειά» του σε συγγενείς και φίλους από την περιοχή καταγωγής του, που είχαν μία «δύσκολη ημέρα».ΥΠΕΞ: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

Την ίδια ώρα το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη θλίψη του για τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ