Συγκλονίζει ο Βασίλης Παϊτέρης: «Κάνω κοινωφελή εργασία για να μην μπω φυλακή» (photos)

Ο Βασίλης Παϊτέρης εξομολογήθηκε σε γνωστή εφημερίδα τις περιπέτειες που έχει με τη Δικαιοσύνη για το αυθαίρετο σπίτι του.

 

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βασίλη Παϊτέρη για τα οικονομικά και νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω του αυθαίρετου σπιτιού του, τα οποία λίγο έλειψε να του στερήσουν την ελευθερία του.

«Κάνω κοινωφελή εργασία για να γλιτώσω τη φυλακή. Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 15 χρόνια. Είναι εκτός σχεδίου, όπως και όλα στην περιοχή, και το ήξερα όταν το πήρα. Δεν είναι στην παραλία, είναι στην Αγία Βαρβάρα, πάνω σε ένα βουνό, που δεν περνάει ούτε αεροπλάνο. Έχει χαρακτηριστεί δασικό, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο εκεί. Εμείς φυτέψαμε», λέει στην Espresso ο γνωστός Τσιγγάνος καλλιτέχνης, αρχίζοντας να εξιστορεί την περιπέτειά του:

«Το σπίτι αυτό χτίστηκε πριν από 30 ή 40 χρόνια και εγώ το πήρα έτοιμο: με φως, νερό, τηλέφωνο.

Όταν το αγόρασα, είχα πέντε παιδιά, μετά η οικογένειά μου μεγάλωσε, έκανα άλλα δύο παιδιά και ως εκ τούτου έπρεπε να μεγαλώσω και το σπίτι για να χωράμε όλοι. Έχτισα, λοιπόν, δύο δωμάτια επιπλέον. Αυτό οδήγησε στο να μου γίνουν 250 μηνύσεις από τον πρώην δήμαρχο, τις οποίες δεν έλαβα ποτέ, γιατί εστάλησαν σε άλλη διεύθυνση».

Κόντρα με τον δήμαρχο

«Με τον τέως δήμαρχο είχαμε κόντρα γιατί ήμουν σε άλλο κόμμα από ό,τι εκείνος. Το αποτέλεσμα ήταν να να καταδικαστώ σε 35 χρόνια φυλάκισης και να χρωστάω 580.000 στην Εφορία και σε άλλους δημόσιους φορείς».

Προκειμένου, λοιπόν, να γλιτώσει τη φυλακή, κάνει κοινωφελή εργασία.

«Αυτό γίνεται τα τελευταία οκτώ χρόνια. Βοηθούσα στο πράσινο των δήμων, στη δεντροφύτευση, στην κηπουρική κ.ά. Και βοηθούσα και ανήμπορους ηλικιωμένους.

Τώρα θα πάω στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και θα συνεχίσω την κοινωνική εργασία μου ως μουσικός. Θα διδάσκω μουσική σε παιδιά».

Στην ερώτηση πόσο θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στο πλαίσιο της ποινής του, το νούμερο εκπλήσσει:

«Έχω 20.000 ώρες ακόμα».

Κατά τα άλλα, ο Βασίλης Παϊτέρης διάγει πλέον μια ζωή μακριά από τη νύχτα, με την τρίτη σύζυγό του, καθώς, όπως μας αποκάλυψε, οι προηγούμενες δύο τον εγκατέλειψαν λόγω της δουλειάς του.

Τα τελευταία 18 χρόνια είναι χορτοφάγος και ωμοφάγος, όπως δήλωσε. Έχει εφτά παιδιά, μεταξύ αυτών και «τα Παϊτεράκια» -ο Αλέξανδρος και ο Θάνος Παϊτέρης-, που τα γνωρίσαμε το 2016 μέσα από τη συμμετοχή τους στο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

«Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ακολουθήσουν τον καλλιτεχνικό δρόμο, αλλά αφού το επέλεξαν, το δέχτηκα. Τώρα κάνουν εμφανίσεις σε μικρά μαγαζιά», αναφέρει.

Τέλος, έδωσε και μία καλλιτεχνική είδηση:

«Γράψαμε με τον Βασίλη Παπαδόπουλο ένα υπέροχο τραγούδι και το δώσαμε στην Πάολα. Περιμένουμε απάντηση για το αν το θέλει, αν θα το τραγουδήσει. Έχει τίτλο “Είμαι μόνη” και υπογράφω εγώ τη μουσική και ο Βασίλης τούς στίχους.

Είναι μπαλάντα, το γράψαμε πάνω στη φωνή και στο στιλ της, και πιστεύω ότι θα της αρέσει και θα το πει», αναφέρει με ενθουσιασμό.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ