Νίκος Μάνεσης: Ο πρωταγωνιστής του Σαββατοκύριακου και τη φετινή σεζόν

Ο Νίκος Μάνεσης είναι, αδιαμφισβήτητα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρωινού του Σαββατοκύριακου καθώς συνέχισε και τη φετινή σεζόν την εντυπωσιακή του κούρσα, αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά του με τον ανταγωνισμό.

Ο Νίκος Μάνεσης έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στη μικρή οθόνη. Έμπειρος επαγγελματίας, γνώστης του τηλεοπτικού χώρου, οικείος στους τηλεθεατές, ξέρει να αφουγκράζεται αυτό που θέλει η σύγχρονη εποχή και να την ακολουθεί. Η εκπομπή του έφερε στους δέκτες μας τη σύγχρονη πλευρά της ενημέρωσης και το τηλεοπτικό κοινό την στήριξε και την έφερε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen από τις 8 Σεπτεμβρίου 2018 έως και τις 6 Ιουλίου 2019, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό 18- 54 με 24,2%, σχεδόν 14 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (Open 10,4%) καθώς και στο σύνολο πληθυσμού με 23,5%, σχεδόν 8 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (ΣΚΑΪ 15,8%).

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε ποσοστά που άγγιξαν σε επιμέρους κοινά ακόμα και το 33% , ενώ 1.329.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω και για 1’.

Ο Νίκος Μάνεσης και η επιτυχημένη εκπομπή του θα είναι και πάλι στη μικρή οθόνη, από τη συχνότητα του Alpha, τον Σεπτέμβρη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ