Ελισάβετ Μουτάφη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στην «Οργή» (photos)


Η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η οργή». 

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, αλλά και τη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας» που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βλέπουμε στο Open tv.

Ποιος είναι ο ρόλος σας στην «Οργή»;

«Η Έλσα, μια γυναίκα που, ενώ είχε μεγάλο ταλέντο στο πιάνο, προτίμησε να ασχοληθεί με την οικογένεια της. Είναι η σύζυγος του Νεοκλή και έχουν ένα γιο και μια κόρη. Είναι μια γυναίκα που ασχολείται πάρα πολύ με την οικογένεια της και τους αγαπάει πάρα πολύ. Ξαφνικά, βλέπει την πραγματικότητα της να ανατρέπεται ολοσχερώς. Όλα ξεκινούν από το σύζυγο, που τελικά είναι ένας : άνθρωπος που δεν γνωρίζει όπως νόμιζε».

Έτσι δικαιολογείται κι ο τίτλος της σειράς;

«Ο τίτλος της σειράς δικαιολογείται από την εξέλιξη όλων των ηρώων. Για διαφορετικούς και σοβαρούς λόγους, Η σειρά έχει τρομερές ανατροπές».

Πώς τα πήγε στην Κύπρο;

«Πάρα πολύ καλά. Είναι μια δραματική σειρά με αστυνομική πλοκή και στοιχεία θρίλερ. Κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Και έκαναν εξαιρετική δουλειά τόσο ο Σταύρος Ποταμάρης όσο και η Άντα Γκουρμπαλή. Είναι μια σειρά που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές».

Σαν να γυρίζουν πίσω αυτές οι εποχές; Λέτε να κρατήσει;

«Ναι, πιστεύω ότι θα κρατήσει. Αν είμαστε προσεκτικοί και δεν κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος όσον αφορά τη μυθοπλασία. Είναι πολύ σπουδαίο που έχουμε πολλές μεγάλες παραγωγές, πολλές σειρές και καλό είναι να κρατήσουμε μια ισορροπία. Να κρατήσουμε ένα μέτρο, να γίνονται ωραίες δουλειές με σεβασμό απέναντι στο θεατή και τον εργαζόμενο…».

Έχετε στο πρόγραμμα κάτι νέο;

«Ναι, η καινούργια μας σειρά σε συνεργασία πάλι με τον Σταύρο Ποταμάρη και την Άντα Γκουρμπαλή που θα προβληθεί στο ΟΡΕΝ, με τίτλο «Το μυστικό της πεταλούδας». Πρόκειται για μία κοινωνική σειρά μυστηρίου, με έντονα συναισθήματα, όπως ο έρωτας, η μητρότητα αλλά και ένα μυστικό του οποίου η λύση κρύβεται στις μικρές λεπτομέρειες των επεισοδίων. Ξεκινάμε γυρίσματα τώρα και θα έχει πολύ σημαντικούς πρωταγωνιστές όπως η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο Γιώργος Νινιός, ο Νεοκλής Νεοκλέους, ο Εύθυμης Γεωργόπουλος, η Κατερίνα Νικολοπούλου κ.ά.» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

μοθ

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ