Ρίτα Αντωνοπούλου: Αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που έζησε στο super market


Η Ρίτα Αντωνοπούλου εξομολογήθηκε τι έχει βιώσει με κυυρία όταν έκανε αγορές σε super market, ενώ ακόμη είπε κάτι που δεν αναμέναμε για τον Θάνο Μικρούτσικο.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε με πολύ ειλικρίνια και ακομπλεξάριστη για τον συνεργάτη της Θάνο Μικρούτσικο και παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει ακούσει να τη λένε σνομπ.

«Το έχω ακούσει δηλαδή: «Η Ρίτα είναι σνομπ; Γιατί δεν μας καταδέχεται;». Αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω με αυτόν τον τρόπο. Να φανταστείς με τον Θάνο Μικρούτσικο γνωριζόμαστε 13 χρόνια και του μιλάω ακόμη στον πληθυντικό. Πρέπει να είμαι η μοναδική συνεργάτης του που το κάνω αυτό.

Επίσης, δεν τον έχω πάρει ποτέ στο τηλέφωνο να του πω «Ελάτε σπίτι για φαγητό», σε σημείο που θα είναι λογικό να σκεφτεί ο άνθρωπος «Καλά, αυτή η κοπέλα μια φορά δεν έχει σκεφτεί να μου κάνει το τραπέζι;». Δεν το επιχειρώ, γιατί πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω τον φόβο μην το παρεξηγήσει ο άλλος και νομίσει ότι προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τη σχέση μας».

Πιστεύεις ότι το επάγγελμα σου είναι ακόμη αρκετά παρεξηγημένο;

Σίγουρα, και το αντιλαμβάνομαι αυτό όταν πάω σε δημόσιες υπηρεσίες και με ρωτάνε «Επάγγελμα;» και μόλις απαντώ «Τραγουδίστρια», σηκώνουν το κεφάλι με ύφος «Είσαι γνωστή; Σε ξέρω;».

Παλιά απέφευγα να το λέω, αισθανόμουν άσχημα. Θυμάμαι μια περίοδο, μόλις είχα ξεκινήσει τη συνεργασία μου με τον Θάνο Μικρούτσικο και έψαχνα για σπίτι. Συνειδητοποίησα, λοιπόν, πως κάθε φορά που δήλωνα στο τηλέφωνο «Τραγουδίστρια», μου απαντούσαν ότι «Το σπίτι έχει ήδη νοικιαστεί, λυπόμαστε». Όταν σταμάτησα να το λέω, βρήκα και σπίτι».

Τι άλλα αστεία στιγμιότυπα θυμάσαι;

«Προχθές, έπαθα κάτι παρόμοιο σε μια εταιρεία. Μου ζητάει ο υπάλληλος «Όνομα, επώνυμο, επάγγελμα». Τα λέω και ύστερα με κοιτά από πάνω μέχρι κάτω και με ρωτάει «Είστε η γνωστή Ρίτα Αντωνοπούλου; Δεν της μοιάζετε καθόλου». Ή στο σούπερ μάρκετ με πλησιάζει τις προάλλες μια κυρία ενθουσιασμένη και μου λέει «Μοιάζετε πάρα πολύ με τη Ρίτα Αντωνοπούλου, σας το έχουν ξαναπεί;». «Το ξέρω, εγώ είμαι», απάντησα γελώντας», αναφέρει στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ