Θρηνεί η Φθιώτιδα: Σπαραγμός για τον 36χρονο Άρη Δάρρα


Σε 48ωρη απεργία η ΛΑΡΚΟ για τον χαμό του Άρη, του αγαπημένου παιδιού της περιοχής.

Πέπλο πένθους έχει σκεπάσει την Φθιώτιδα από τον τραγικό θάνατου του Άρη Δάρρα, σε εργατικό δυστύχημα.

Ο 36χρονος Άρης Δάρρας, έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7) σε εργατικό δυστύχημα στη γερανογέφυρα της νικελοβιομηχανίας ΛΑΡΚΟ.

Η ώρα ήταν 12:30’ όταν γραφόταν ο τραγικός επίλογος στη σύντομη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπούσε όλη η περιοχή. Με δάκρυα στα μάτια φίλοι και γνωστοί με τους οποίους μιλήσαμε δεν έλεγαν τίποτε άλλο παρά πόσο καλό παιδί ήταν.

Μεγάλος ο πόνος σε μια περιοχή που έχει ντυθεί πολλές φορές στα μαύρα για να πενθήσει θύματα της βαριάς βιομηχανίας της περιοχής. Αυτή τη φορά πονάει για το χαμό του Άρη. Είχε τελειώσει ηλεκτρονικός μηχανικός στο ΤΕΙ Λαμίας και είχε πιάσει δουλειά στη ΛΑΡΚΟ. Την ώρα που έγινε το κακό ήταν στη ρύθμιση της αξιοπιστίας του μεγάλου μηχανήματος.

Μέχρι πέρυσι το χειμώνα αγωνιζόταν ακόμη για την αγαπημένη του Προοδευτική, αλλά αποφάσισε να βοηθήσει περισσότερο ως γενικός αρχηγός με το ενδιαφέρον του στα μικρά των Ακαδημιών.

Γεμάτο πόνο και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ομάδας:

«Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη βαθιά του οδύνη για τον άδικο χαμό ενός εξαιρετικού παιδιού, του Άρη του Δάρρα.

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τον εξαίρετο χαρακτήρα και το ήθος αυτού του παιδιού, καθώς και την απερίγραπτη λύπη που σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του.

Ο Άρης υπηρέτησε τη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ως παίκτης, από πολύ νεαρή ηλικία και τα τελευταία 2 χρόνια ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, δίνοντας πάντα τον καλύτερο του εαυτό για να μπορέσει ο Σύλλογος να προοδεύσει.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του να συνεχίσει.

Οι σκέψεις του Δ.Σ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και όλων, είναι σε αυτούς τους ανθρώπους και στο τραγικό κενό που αφήνει πίσω του ο Άρης.

Από σήμερα είμαστε φτωχότεροι. Καλό ταξίδι φίλε Άρη. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας και στις σκέψεις μας!

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΟΣΜΗΜΑ

ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ»

Πηγή: lamiareport.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ