Lada Samara με καπάκια υπονόμου αντί για τροχούς! (+video)


Όσοι οδηγείτε αυτοκίνητο με ζάντες μεγάλης διαμέτρου και χαμηλό προφίλ στα ελαστικά, θα κάνετε συχνά τον γνωστό μορφασμό πόνου κάθε φορά που περνάτε από λακκούβα ή καπάκι από φρεάτιο. Για αυτό τον λόγο -και γιατί ειδικεύεται σε περίεργες μετατροπές- ο Ρώσος του Garage 54 αντικατέστησε τους τροχούς ενός Lada Samara με καπάκια υπονόμου!

Φυσικά η εν λόγω μετατροπή έγινε χάριν πειραματισμού και περιέργειας, καθότι το ρωσικό χάτσμπακ εργοστασιακά εφοδιάζεται με ζάντες 14 ιντσών και 60αρι προφίλ. Τώρα έχει φτάσει τις 19 ίντσες, χάρις στο μέγεθος των διόδων προς τα υπόγεια περάσματα της Ρωσίας. Ο συγκεκριμένος Ρώσος είναι ο ίδιος, που οδηγούσε ένα δύσμοιρο Honda Civic με σηκωμένο χειρόφρενο για 11 χιλιόμετρα. Το Samara είχε σαφώς πιο εύκολο έργο, καθώς επιδόθηκε σε απλές βόλτες σε μια χωμάτινη αλάνα.

Η πιο δύσκολη δοκιμασία ήταν όταν κλήθηκε να περάσει μέσα από λάσπες, την οποία πέρασε με ανέλπιστη ευκολία – και λίγη βοήθεια μέσω σπρωξίματος. Οι πλήμνες του τρίθυρου Lada αποδείχθηκαν «παλικάρια», καθώς και οι ίδιες έμειναν στις θέσεις τους και τα καπάκια διατήρησαν ενεργά καθ’ όλη την διάρκεια του γυρίσματος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ