Αϊντχόβεν – Άρης: “Σκληρό” τεστ για τους “κίτρινους”. – videos


Η Αϊντχόβεν αποδείχτηκε δύσκολος αντίπαλος για τον Άρη, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να γνωρίζει την ήττα με 3-0 από τους Ολλανδούς και δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά για να εμφανιστεί έτοιμη στα προκριματικά του Europa League.

Κόντρα σε έναν «ισχυρό» αντίπαλο, ο Άρης έδειξε ότι έχει… δρόμο μπροστά του για να βελτιωθεί έως και το ξεκίνημα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν φέτος και ευρωπαϊκά ματς.

Οι «κίτρινοι» ήταν πάντως καλύτεροι στην αρχή του αγώνα και είχαν και δοκάρι με τον Τόνσο, όμως οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ στο 40′, μετά από κακή αντίδραση και αυτογκόλ του Ρόουζ στην άμυνα της ελληνικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δέχθηκε νωρίς το δεύτερο τέρμα, με τον Μαλέν να κάνει το 2-0 στο 47′ και κάπως έτσι το ματς κρίθηκε, με την Αϊντχόβεν να πανηγυρίζει τη νίκη με 3-0, χάρη και σε ένα γκολ του Πιρόε στο 87′.

Η σύνθεση του Άρη

Έχμαν, Μπάσα, Ντιγκινί, Ιντέγε (71′ Γιουνές, 92′ λ.τρ. Κλεμέντε), Τόνσο (71′ Μαρτίνεζ), Κωνσταντινίδης, Ματίγια, Φετφατζίδης (56′ Ντουάρτε), Βέλεθ (71′ Σόουζα), Κορχούτ και Ροζ (71′ Δεληζήσης).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ