Κλουζ – ΠΑΟΚ: Πρωταθλητές 5 αστέρων. “Σαρωτικός” ο Δικέφαλος του Βορρά – videos


Ο ΠΑΟΚ «διέλυσε» την Κλουζ με 5-0 σε φιλική αναμέτρηση και έδειξε να ανεβάζει ρυθμούς ενόψει των κρίσιμων προκριματικών του Champions League. Πέντε διαφορετικούς σκόρερ είχε η ομάδα του Φερέιρα.

Άφησε υποσχέσεις ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Κλουζ στη Ρουμανία, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν «καταιγιστικοί» στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και… χάλασαν τη γιορτή των γηπεδούχων με το εντυπωσιακό 5-0.

Οι Ρουμάνοι επέλεξαν τον Δικέφαλο του Βορρά για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή τους, αλλά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήταν αυτή που έστησε «πάρτι» στο γήπεδο από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 5′ ο Λημνιός άνοιξε μάλιστα το σκορ, με τον Πέλκα να παίρνει στη συνέχεια τη σκυτάλη με χαμένη ευκαιρία και γκολ στο 27′.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο και έκαναν το 3-0 στο 32′ με γκολάρα του νεοαποκτιθέντα Ντάγκλας Αουγκούστο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φερέιρα προχώρησε σε πολλές αλλαγές, αλλά η απόδοση της ομάδας του παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και παρά τη «χαλάρωση» από ένα σημείο και μετά, ο δείκτης του σκορ έφθασε στο 5-0.

Ο Ελ Καντουρί στο 76′ έκανε το 4-0, για να γράψει το 5-0 και να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 82′, ο νεαρός Γαϊτανίδης με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ, μετά από ασίστ του Στοχ.Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Μελίσσας (46’ Ζίβκοβιτς), Μάτος (70’ Δεληγιαννίδης, 81’ Μιχάι), Βαρέλα (70’ Ίνγκασον), Κρέσπο (70’ Χατζηισαΐας), Γιαννούλης (70’ Ροντρίγκο), Μίσιτς (60’ Ελ Καντουρί), Αουγκούστο (60’ Κάτσε), Λημνιός (60’ Ενρίκε), Μπίσεσβαρ (60’ Στοχ), Πέλκας (70’ Λάμπρου, 83’ Τσιγγάρας), Ακπόμ (70’ Γαϊτανίδης).

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ