Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Αν δεν είχα τον εγγονό μου θα είχα γυρίσει” – audio

Ο Ρικ Πιτίνο εξήγησε για μία ακόμη φορά το λόγο που τον απέτρεψε από το να δεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κοουτσάρει τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει τον Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα, αλλά ένα οικογενειακό πρόβλημα του Αμερικανού τεχνικού τον κράτησε στις ΗΠΑ, όπου πλέον ψάχνει για την επόμενη δουλειά του.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κορυφαίος τεχνικός, μιλώντας στο podcast «The Vegas Take, όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί για αυτόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αλλά και στην πρόταση του Τριφυλλιού. Οι ατάκες του Πιτίνο

«Θα σας πω τι έγινε. Αν ένα κολέγιο πει: «Θέλουμε να προσλάμβουμε τον Ρικ Πιτίνο» το NCAA θα απαντήσει πως η περίπτωσή μου είναι υπό εξέταση. «Μπορεί να είναι 100% αθώος, δεν το ξέρουμε, δεν έχουμε μιλήσει με τον Ρικ». Το NCAA πρέπει να το κάνει αυτό. Ίσως υπάρχει μια ευκαιρία την επόμενη χρονιά», για να συμπληρώσει βάζοντας στο… παιχνίδι και το όνομα των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Μου προσφέθηκε η δουλειά του προέδρου και του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Αν δεν είχα προσωπικούς λόγους στο σπίτι μου με τον εγγονό μου, πιθανότατα θα είχα γυρίσει. Θα κάτσω εκτός αυτή τη σεζόν και θα δω τι θα γίνει. Ελπίζω το NCAA να μου μιλήσει και να καταλάβει τι έγινε».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ