Αντίνοος Αλμπάνης: “Πόνος στα κόκαλα, ναι. Απώλεια γεύσης, ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας”


Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε το θάρρος να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, μια φωτογραφία. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο γνωστός ηθοποιός είχε εμφανιστεί, με ξυρισμένο κεφάλι. Τότε, όλοι πίστεψαν πως ο ηθοποιός το είχε κάνει για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν όλοι. Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες. Μάλιστα, αυτό το ανέφερε μέσα από Instastory. Το συγκεκριμένο γεγονός το μοιράστηκε με διαδικτυακούς φίλους του. Μάλιστα σε μία εικόνα του, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρει: «Exhausted: sure, bones hurt: duh, lost flavor: hell yeah, but i am a chemo ninja/Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά, είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε περισσότερα σχετικά με το πρόβλημα υγείας του. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποι του Αντίνοου Αλμπάνη.

Όμως, δεν έχουν το θάρρος να το δημοσιοποιήσουν. Αυτό, διότι η ελληνική κοινωνία ακόμη και σήμερα να μην είναι έτοιμη να δεχτεί και να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Πολλοί άνθρωποι πάσχουν από αυτή την κακιά αρρώστια. Λίγοι έχουν το θάρρος να το πουν. Έχουν τους λόγους τους. Διάφοροι λόγοι. Λόγοι ψυχολογικοί, οικογενειακοί, ακόμη και επαγγελματικοί.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρήκε το θάρρος και βγήκε μπροστά. Είπε το πρόβλημά του. Αυτό μπορεί να σταθεί η αφορμή για να το αναφέρουν και άλλοι άνθρωποι. Και μέσα από αυτή τη διαδραστικότητα να επιτευχθούν στόχοι και πράγματα προς το καλό όλων των πολιτών.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε την προσωπική επανάσταση του και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό είναι ένα μήνυμα για το καλό των πολλών και όχι των λίγων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ