Mαριλού Ρεπαπή: «Δεν έχω αποτελέσει ποτέ μέρος της σόουμπιζ»


Η φετινή χρονιά για την Μαριλού Ρεπαπή και τη «Φωλία των Κου Κου» στο Star ήταν μία από τις καλύτερες με την ίδια όμως να δηλώνει πως δεν ανήκει στη showbiz

Η γνωστή δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν η συνεργασία της με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν και αν της έχει δημιουργήσει πρόβλημα το ότι λέει την άποψη της χωρίς φόβο.

Ως τηλεθεάτρια είσαι θετική. Ως άνθρωπος;

«Είμαι κανονική».

Επιφυλακτική λόγω της δουλειάς;

«Δυστυχώς όχι. Γενικά, είμαι άνθρωπος που δεν θέλει να φυλάγεται όλη την ώρα. Αν μου τη φέρεις, μου την έφερες. Δεν μπορώ να φοβάμαι και να φυλάγομαι. Αυτό που βλέπεις αυτό είμαι».

Την επόμενη σεζόν θα είσαι πάλι στη «Φωλιά των Κου Κου»;

«Αυτή την περίοδο το συζητάμε και η πρόθεση όλων είναι αυτή».

Μια τηλεοπτική παρέα πρέπει να είναι παρέα και εκτός πλατό;

«Το «περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω» υπάρχει. Προσωπικά, το βιώνω. Υπάρχουν εκπομπές που ο καθένας έχει τη δική του ατζέντα. Η μόνη ατζέντα που έχουμε εμείς είναι το να πάει καλά η εκπομπή μας και να περνάμε καλά, να μην είμαστε δυστυχισμένοι. Προσέχουμε και τη συμπεριφορά μεταξύ μας και δεν μας βγαίνει και, κάτι κακό».

Υπάρχουν θέματα που δεν θέλεις να σχολιάζεις;

«Ολα θέλω να τα σχολιάζω, απλά δεν μου αρέσουν κάποια αναχρονιστικά θέματα. Ας πούμε, δεν μου αρέσει να λέγονται αναχρονιστικά και οπισθοδρομικά πράγματα για τις γυναίκες είμαστε στο 2019 και είμαι λίγο ευαίσθητη με τα θέματα των γυναικών».

Γενικά, λες την άποψη σου χωρίς φόβο. Αυτό σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα;

«Κοίταξε να δεις εγώ δεν έχω αποτελέσει ποτέ μέρος της σόουμπιζ. Δεν κάνω τέτοιου είδους δημόσιες σχέσεις, δεν θέλω να θίξω και δεν θεωρώ ότι προσβάλλω».

Ούτε φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου.

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει να τα έχει καλά με όλους, είμαι εκεί για να λέω τη γνώμη μου. Αν η γνώμη μου είναι αυτή, αυτή θα είναι, δεν θα κοιτάξω να την καταστρέψω. Και επειδή τους περισσότερους δεν τους ξέρω κιόλας δεν έχω πρόβλημα να πω την άποψη μου. Ομως, και να ήξερα κάποιον, δεν θα είχα πρόβλημα να του πω τη γνώμη μου και στη μούρη του».

Βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση τα επόμενα χρόνια;

«Ναι. Οσο περνάω καλά και αισθάνομαι ότι εξελίσσομαι. Δεν θα πατήσω επί πτωμάτων, δεν θα καθίσω .σε ένα κλίμα που με αρρωσταίνει, μόνο και μόνο για να είμαι μπροστά στην κάμερα. Δεν με νοιάζει να είμαι μπροστά σε κάμερα, κάνω αυτή τη δουλειά για να περνάω καλά. Οπότε, αν περνάω καλά, μπορεί να είμαι στην τηλεόραση 100 χρόνια, αν δεν περνάω, μπορεί να μην είμαι ούτε για έναν μήνα. Εχω δουλέψει και σε ραδιόφωνα και σε περιοδικά, πάντα είμαι εκεί όπου αγαπώ και με αγαπούν», λέει στη real life.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ