Ελίφ: Καταιγιστικές εξελίξεις- Η Αρζού μπαίνει στη φυλακή (photos)


Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Elif.

Η λύτρωση έρχεται για τη Μελέκ και τον Κενάν, καθώς βρίσκουν επιτέλους το παιδί τους, ενώ η Αρζού έρχεται αντιμέτωπη με τις εγκληματικές της πράξεις και συλλαμβάνεται.

Δείτε τι συμβαίνει παρακάτω:

Η τελευταία αποφασίζει να τη βοηθήσει καθώς αναγνωρίζει πως η μικρή περνάει βασανιστήρια στα χέρια του Κεμάλ. Η ηλικιωμένη παίρνει την Ελίφ και μαζί φτάνουν στην είσοδο της έπαυλης των Εμίρογλου πιστεύοντας πως όλα πλέον έχουν τελειώσει. Ωστόσο, ο Κεμάλ εκείνη τη στιγμή βρίσκεται εκεί με την Ασουμάν και τις βλέπει που προσπαθούν να μπουν μέσα. Ο άντρας παίρνει με τη βία το κοριτσάκι παρά τις προσπάθειες της Ράμπια να τον εμποδίσει. Μάλιστα, όσο ο άντρας με τη μικρή απομακρύνονται, η Ράμπια χάνει τις αισθήσεις της. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κενάν, που επιστρέφει στο σπίτι, τη βρίσκει, τη μεταφέρει μέσα και της δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν η γυναίκα συνέρχεται, του εξομολογείται τα πάντα και τότε ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου να βρεθεί η Ελίφ με τον Κεμάλ. Οι προσπάθειες, όμως, της οικογένειας είναι και πάλι άκαρπες καθώς ο άντρας έχει καταφέρει να απομακρυνθεί.

Η τελευταία, παρά τις απειλές και τις εκκλήσεις του πατέρα της, μεταφέρεται στο κρατητήριο μέχρι την απολογία της και τη δίκη. Λίγη ώρα αργότερα, ο Βεϊσέλ φτάνει έξω από το σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου με την Ελίφ. Ωστόσο, οι άντρες του Νετζντέτ έχουν στήσει ενέδρα. Του επιτίθενται με σκοπό να αρπάξουν την Ελίφ. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να μην το επιτρέψει. Παλεύει μαζί τους και παροτρύνει την Ελίφ να τρέξει μακριά. Ένας από τους άντρες τραβάει όπλο και ο Βεϊσέλ πέφτει στο έδαφος χτυπημένος από μία σφαίρα στην καρδιά.

Οι άντρες τρέχουν μακριά, ενώ τα μέλη της οικογένειας ακούγοντας τον πυροβολισμό σπεύδουν να δουν τι συμβαίνει. Στο σημείο φτάνουν και η Μελέκ με τον Κενόν, και ο Βεϊσέλ πριν χάσει τις αισθήσεις του τους ενημερώνει πως η Ελίφ κρύβεται στο δάσος. Αμέσως καλούν ασθενοφόρο για να μεταφερθεί ο άντρας στο νοσοκομείο και τρέχουν να ψάξουν την Ελίφ. Φωνάζουν παντού το όνομα της και είναι απεγνωσμένοι. Ξαφνικά ο Κενόν και η Μελέκ βλέπουν την κόρη τους να τρέχει προς το μέρος τους. Αγκαλιάζουν την Ελίφ και πλέον είναι όλοι μαζί και χαρούμενοι. Υπόσχονται στην Ελίφ να μην την αφήσουν ποτέ ξανά μόνη της και να τη φροντίζουν και επιστρέφουν στο σπίτι όπου τους περιμένουν οι υπόλοιποι.

Εν τω μεταξύ, ο Βεϊσέλ βρίσκεται στο νοσοκομείο και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή και όλοι προσεύχονται για εκείνόν καθώς αναγνωρίζουν πως χωρίς αυτόν η Ελίφ δεν θα είχε επιστρέψει στην οικογένεια της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ