Πολύ γέλιο! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν Χρανιώτης-Κοκκινάκης! (exclusive video)


Είναι γνωστό ότι τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης όσο και ο Κώστας Κοκκινάκης διαθέτουν πολύ χιούμορ και όποτε συναντιούνται θυμούνται τα… παλιά! Τότε που προσπαθούσαν να επιβιώσουν στον Άγιο Δομίνικο ως… Survivors.

Οι δυο τους, οι οποίοι παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι από τότε, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για καλό σκοπό.

Συμμετείχαν πριν από λίγες ημέρες σε Beach Volley event της W.I.N. Hellas που διοργάνωσε η Project Manager της Μ.Κ.Ο., Σαμάνθα Αποστολοπούλου!

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 17.30 συγκεντρώθηκαν στο iBeach Volleyball Club Παπάγου και έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα! «ΟΧΙ στην έμφυλη βία, ΝΑΙ στην ενδυνάμωση των γυναικών!». Εκεί λοιπόν, και αφού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, είπαν να επιδοθούν και σε ένα άλλο… σπορ που κατέχουν καλά, αυτό της πλάκας και του χαβαλέ. Θα θυμάστε άλλωστε τις πλάκες που έκαναν όσο καιρό βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο για το παιχνίδι περιπέτειας όπου συμμετείχαν με καλύτερη από όλες αυτή που είχαν σκαρώσει στον Σπαλιάρα. Ευκαιρία να το θυμηθούμε παρακάτω…

Τι έκαναν αυτή τη φορά οι δύο πρώην Survivors; Πήραν ένα ζευγάρι παπούτσια και άρχισαν να… τα μυρίζουν! Και όλα αυτά μετά από αγώνα beach volley! Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ