Αντετοκούνμπο: Νέα συγκινητική ανάρτηση. Φωτογραφία με τον πατέρα του


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε μία παιδική φωτογραφία με τον πατέρα του στο instagram και στάθηκε στο πόσο πολύ άλλαξε το μπάσκετ τη ζωή της οικογένειάς του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ακόμα μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

“Πριν δέκα χρόνια μοιραζόμουν ένα ζευγάρι παπούτσια μπάσκετ με τον αδερφό μου. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το παπούτσι με την υπογραφή μου από τη Nike.

Το μπάσκετ άλλαξε τη ζωή τη δική μου και της οικογένειάς μου με τρόπους που ποτέ δεν θα ονειρευόμασταν καν. Ο αθλητισμός αλλάζει τα πάντα”, έγραψε ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου στο NBA.Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο

View this post on Instagram

10 years ago I was sharing one pair of basketball shoes with my brother.  Last week I launched my own signature shoe with @nike.  The sport of basketball has changed my life and my family’s life in ways that we never even dreamed of.  #SportChangesEverything

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ