Έλενα Ακρίτα: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το μνήμα της Βουγιουκλάκη (photos)


Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι παραμελημένος.

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δείξει προς τα έξω την αλήθεια.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε βαφτίσει τον γιο της Έλενας Ακρίτα και οι δυο τους ήταν συνδεδεμένες με φιλία χρόνων και κουμπαριά.

Η Έλενα Ακρίτα, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7) βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το μνήμα της ηθοποιού. Στην συνέχεια, μέσα από ένα post στην προσωπική της σελίδα στο facebook διέψευσε με αποδείξεις ότι τα όσα ακούγονται δεν είναι αληθινά.

Δείτε τι έγραψε παρακάτω:

«Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου. Σε ένα μονοπατάκι ούτε 50 μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι τάφοι ανθρωπων που έγραψαν ιστορία σε αυτό τον τόπο. Η σειρά ξεκινάει με του Λουκή Ακρίτα κι ακουλουθουν του Γρηγόρη Λάμπράκη, του Νικηφόρου Μανδηλαρα, του Μενέλαου Λουντέμη, της μεγάλης Κυβέλης, της Αλίκης Βουγιουκλακη, της Έλλης Λαμπέτης, του Βασίλη Λογοθετίδη και τέλος του Βασίλη Τσιτσάνη. Δίπλα ο Σωτήρης Πέτρουλας και ο Μάνος Κατρακης με τη Λίντα Άλμα μαζί.

Πάντα αφήνω αμαραντα στους τάφους του Μανδηλαρά, του Λαμπράκη και της Αλίκης. Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται. Ο τάφος είναι περιποιημένος, τετρακαθαρος κι ολάνθιστος εξού και το φωτογραφικό τεκμήριο.

Υ. Γ. Και της Έλλης Λαμπέτη είναι σε άριστη κατάσταση, προφανώς με την φροντίδα της Άννας Φόνσου.

(Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση.)»

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ