«Λόγω τιμής»: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς (photos+video)


Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει έπειτα από είκοσι χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο σταθμός πριν από λίγες ημέρες πρόβαλε το πρώτο τρέιλερ της σειράς δίνοντας μια μικρή γεύση στους τηλεθεατές από όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν να συμβαίνουν στην καθημερινότητα των ηρώων σε μια… ενήλικη ζωή πια!

Το σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου έχει έντονη πλοκή αλλά και πολλές ανατροπές. Σύμφωνα με το my tv, παρ» όλα τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο κάθε ήρωας, ο βασικός άξονας της σειράς παραμένει η φιλία. Η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών δηλώνει για τη σειρά:

«Το «Λόγω τιμής – Είκοσι χρόνια μετά» είναι ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ» όλα αλήθεια. Εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όσο το αγαπήσαμε κι εμείς. Είναι και θα είναι πάντα για μας το «Λόγω τιμής» της ζωής μας».

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται, όπως τότε, ο Λάμπης Ζαρουτιάρης, ο οποίος δήλωσε για την επιστροφή της σειράς:

«Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και γοητευτικό να ξαναβρίσκεσαι με την ίδια παρέα έπειτα από τόσα χρόνια, όταν τόσο πολλά έχουν μεσολαβήσει και αλλάξει στις ζωές όλων μας, και παρ» όλα αυτά να μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα».

Όσον αφορά το καστ της σειράς, οι βασικοί πρωταγωνιστές που γνωρίσαμε τη δεκαετία του «90 μέσα από τη συχνότητα του ΜΕGΑ είναι οι ίδιοι, ο Άλκις Κούρκουλος, η Βίκυ Βολιώτη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Κομμάτι, όμως, αυτής της δουλειάς δέχθηκαν να γίνουν και πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο Χριστόδουλος Στυλιανού, η Λούκια Μιχαλοπούλου, η Αντιγόνη Αλικάκου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Βαγγέλης Λιοδάκης και ο Ντίνος Καρύδης, αλλά και νέα πρόσωπα, όπως ο Μιχάλης Πανάδης, ο Τεό Δογορίτης, η Νίκη Βακάλη, η Ιόλη Χαραλαμποπούλου, ο Μιχάλης Σαράντης, η Σίσσυ Τουμάση, ο Γιώργος Μπένος και η Μαρία Παπαφωτίου.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς στο video παρακάτω:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ