«8 Λέξεις»: Οι πρώτες φωτο από την νέα σειρά του Γεωργίου (photos)


Τη Δευτέρα 7 Ιουλίου ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα την ένταξη του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου στο δυναμικό του, προκειμένου να παρουσιάσουν τη νέα, φιλόδοξη δουλειά τους με τίτλο «8 λέξεις». Την ίδια μέρα, μάλιστα, ακούστηκε η πρώτη κλακέτα!

Μπορεί το «Τατουάζ» να ολοκληρώθηκε πριν από μόλις μερικές εβδομάδες, ωστόσο οι τρεις δημιουργοί και οι συνεργάτες τους δούλευαν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας τους σειράς «8 λέξεις».

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στην gallery που ακολουθεί:

Ομως, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Ρώμη ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα συναντούν τον Οδυσσέα, ο οποίος τους προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του. Εκεί, μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχαήλ, καθώς βλέπει έναν πίνακα που δείχνει τη σύζυγο του γυμνή. Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλο τον άντρα, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις. Στο μεταξύ, η μητέρα (Πέμη Ζούνη) των δύο αντρών, Μιχαήλ και Οδυσσέα, κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τις ισορροπίες. Ακόμη μία ιστορία που έχει τη δική της βαρύτητα είναι η σχέση του ζευγαριού (Απόστολος Γκλέτσος – Θάλεια Ματίκα) που δοκιμάζεται, με τη γυναίκα να προσπαθεί να σώσει το παιδί της από τον θάνατο. Να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα προγραμματίζεται για μέσα στον Σεπτέμβριο. Όσον αφορά τη συχνότητα μετάδοσης της, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι τέσσερις φορές την εβδομάδα με δίωρα επεισόδια ή πέντε ωριαία επεισόδια. Το σίγουρο είναι ότι θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ.

Πηγή mytv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ