Απίστευτο time lapse video με την αναπαλαίωση Porsche 911!

Η αναπαλαίωση ιστορικών αυτοκινήτων έχει επανέλθει στο προσκήνιο, κυρίως χάρις στην μόδα του restomodding. Βέβαια άλλο η προσαρμογή/μίξη σύγχρονων μηχανικών μερών με αυθεντικών, άλλο η παλιά καλή αναπαλαίωση. Σαν αυτή που θα δούμε να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας.

Η DIY ειδικεύεται στην αποκατάσταση παλαιών αυτοκινήτων, έχοντας μπει δυναμικά και στον κλάδο του restomod. Για την Porsche 911 δεν χρειάζονται συστάσεις. Η Ιστορία έχει φροντίσει για το παράστημα του γερμανικού sportscar στην σύνθεση της κουλτούρας. Δεν είναι τυχαίο που το όλο ρεύμα του restomodding ξεκίνησε από την 911 και τις θεσπέσιες δημιουργίες της Singer.

Στην προκειμένη πρόκειται για μια 1ης γενιάς, την οποία ο Jeff -ο ιδιοκτήτης της- φρόντισε να μετατρέψει σε 2.7 RS ολομόναχος, στο γκαράζ του! Ούτως ή άλλως η διαδικασία αναπαλαίωσης ενός τέτοιου αυτοκινήτου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, πόσω μάλλον όταν εκτελείται από 1 και μόνο άτομο. Και εμείς έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε πώς τα κατάφερε, μέσα σε ένα time lapse video που συμπυκνώνει μήνες δουλειές μέσα σε 4 λεπτά.

Home Built DIY Dream Porsche 911

Watch this guy build a Porsche 911 in his garage via youtube.com/homebuiltbyjeff

Δημοσιεύτηκε από Interesting Engineering στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ