Θρίλερ δίχως τέλος. “Δεν τελείωσε η επανακαταμέτρηση” λέει ο Κουρουμπλής.

Αντιδρά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος τονίζει πως… τίποτα δεν τελείωσε σχετικά με την τελευταία βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα Βουλή.

Περίπου τέτοια ώρα (σ.σ. λίγο πριν τις 19:00 δηλαδή) πριν μία εβδομάδα, στις 07.07.2019, όλη η χώρα περίμενε με αγωνία τα πρώτα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Λίγο μετά βγήκαν, η ΝΔ θριάμβευσε με αυτοδυναμία, οι πίνακες καταρτίστηκαν, ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκηγς ορκίστηκε, το υπουργικό σχηματίστηκε, οι υπουργοί ορκίστηκαν! Όλα άλλαξαν σα να λέμε, εκτός από ένα: Την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικούν οι Παναγιώτης Κουρουμπλής και Θανάσης Παπαχριστόπουλος!Ο Κουρουμπλής και… το θρίλερ

Ο δεύτερος επικράτησε με έξι ψήφους, ο πρώτος έκανε ένσταση και ζήτησε επανακαταμέτρηση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το «φως» της δημοσιότητας, έβγαλαν ξανά νικητή τον κ. Παπαχριστόπουλο.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!

«Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών«, υποστηρίζει μιλώντας στο newsit.gr ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με το ποιος θα καταλάβει την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα Αθηνών!

Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα καθώς επίσης και πέντε τμήματα με βρεγμένς κάλπες (!) στα οποία δεν έγινε η επανακαταμέτρηση! Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαδικασία της επανακαταμέτρησης θα γίνει αύριο, Δευτέρα 15.07.2019.

Όπως προαναφέραμε, την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο εκλογοδικείο και κάπως έτσι να… συνεχιστεί το θρίλερ!

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here