Κωνσταντίνου: «Είναι ρατσιστικό το να πει κάποιος: ‘’όταν γεράσουν τ’ άλογα τα σκοτώνουν’’» (photos)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου συνεχίζει να εργάζεται, παρά το γεγονός ότι κάποιοι δεν το θεωρούν σωστό.

Πρόσφατα, ο Τάκης Σαγιώρ είχε αναφερθεί τόσο στον ηθοποιό όσο και στην Μάρω Κοντού λέγοντας ότι όταν οι ηθοποιοί μεγαλώνουν θα πρέπει ν’ αποσύρονται.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου πιστεύει το εντελώς αντίθετο και το εξηγεί.

Ο Τάκης Σαγιώρ δήλωσε πρόσφατα στο Λοιπόν με αναφορά σ» εσάς και στη Μάρω Κοντού, ότι οι ηθοποιοί πρέπει να παίρνουν σύνταξη και μετά από κάποια ηλικία να μην βαίνουν στη σκηνή.

«Το «δεν πρέπει να είναι στη σκηνή οι ηθοποιοί μετά από κάποια ηλικία» το θεωρώ κουτά, διότι όσο μπορεί ο ηθοποιός να υπάρχει και να αποδίδει, νομίζω ότι πρέπει να είναι επάνω στη σκηνή, γιατί είναι χρήσιμος. Στο εξωτερικό, σε δεκάδες ταινίες και σίριαλ, πρωταγωνιστούν ηθοποιοί, πάνω από 75 και 80 χρονών, και είναι σπουδαίοι, γιατί έχουν την εμπειρία. Το να πει κάποιος κάτι τέτοιο πηγαίνει αλλού, σ» ένα ρατσισμό που όταν γεράσουν τ» άλογα, τα σκοτώνουν. Αυτό είναι λάθος. Φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία που έχουν οι άνθρωποι που το λένε, οι οποίοι μέσα τους είναι πικραμένοι, γιατί δεν υπάρχουν στο στερέωμα. Πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι να μην μπορούν να αντέξουν ότι κάποιοι άλλοι υπάρχουν κι αντέχουν να υπάρχουν. Είναι φυσικό, από εκεί απορρέει, αυτό πιστεύω. Κάποια στιγμή είχαν δοθεί κάποιες εντολές, από διάφορους καναλάρχες, να μην παίρνουν τους μεγάλους ηθοποιούς πια. Όταν χρειάστηκε να παίξω κάποιο μεγάλο, ηλικίας 80 χρονών, έγινε θέμα και ειπώθηκε το εξής αστείο: «Να βάψετε έναν νέο». Όλα αυτά είναι προσωπικά θέματα του καθενός, ο οποίος σκέφτεται: «Γιατί είσαι εσύ εκεί και να μην είμαι εγώ;». Μα δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι που συζητάνε τέτοια πράγματα να έχουν μια ιστορία όπως έχουμε εμείς… Εγώ, η Μάρω… μια τεράστια ιστορία κι επίσης δε μπορούν να αποδώσουν αυτά τα οποίο κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή» εξήγησε στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ