Αποκάλυψη Έλληνα ηθοποιού: «Έχω αυτοάνοσα που προκλήθηκαν απο τη στεναχώρια μου» (photos)

Η στεναχώρια του έχει δημιουργήσει αυτοάνοσα, αλλά ο ίδιος έχει μάθει να ζει με αυτά. 

Στη δουλειά του δεν κατάφεραν να σταθούν εμπόδιο, αφού είχε δίπλα του ανθρώπους που τον στήριξαν και του έδωσαν δύναμη για να το ξεπεράσει.

Είσαι ένας άνθρωπος που δεν «μασάει τα λόγια του»

«Δυστυχώς, ναι. Ακόμα και στα καμαρίνια όταν πηγαίνω, λέω την αλήθεια»

Δεν υπάρχει αλήθεια στα καμαρίνια;

«Αλήθεια στα καμαρίνια; «Αγάπη μου, τι ωραία παράσταση που έκανες» και βγαίνοντας από εκεί: «Παιδιά, δεν πρέπει να δει κανείς αυτή την παράσταση, ήταν άθλια». Όλα αυτά από συναδέλφους, η υποκρισία είναι στο μεγαλείο της. Αν δεν μου αρέσει η παράσταση δεν πάω στο καμαρίνι συναδέλφου να του πω κάτι»

Κάνεις «καλό καμαρίνι»;

«Ναι, γιατί πιστεύω ότι εκεί μέσα, που περάσαμε ώρες ατελείωτες, δεν πρέπει να έχουμε διαμάχες, να είμαστε καλά, για να μπορούμε να ανταπεξερχόμαστε. Η. δουλειά μας είναι καθαρά ψυχοθεραπεία, αν δεν κάνεις «καλό καμαρίνι», θα φανεί στη σκηνή»

Σου έχει τύχει «κακό καμαρίνι»;

«Μόνο δύο φορές».

Πώς αντιμετώπισες την κατάσταση τότε;

«Έχω δύο αυτοάνοσα που προκλήθηκαν από τη στεναχώρια μου. Είμαι άνθρωπος που τα καταπίνω, δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Στο χώρο έχω τσακωθεί με δύο άτομα, μέχρι… ξύλο. Κατεβάζω το κεφάλι, κλείνομαι στο καμαρίνι μου κι αυτό μου δημιουργεί εσωτερικά προβλήματα»

Είναι μια θαρραλέα κίνηση να ανεβαίνεις επάνω στη σκηνή και να παίζεις με τα χέρια και τα πόδια σου γυμνά, ενώ έχεις λεύκη.

«Σ» αυτό οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος με έβγαζε στη σκηνή λέγοντάς μου: «Τι έγινε; Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι, είναι από στεναχώρια, βγες και παίξε». Έτσι, έβγαινα με σορτσάκια και κοντομάνικα. Το ίδιο μου είχε πει και ο Νίκος Φώσκολος»

Είναι τόσο πολλά χρόνια πριν;

«Ναι, η λεύκη μου βγήκε το 1995… Δεν τρελαίνομαι για ό,τι μου δίνει η φύση, ούτε για τα μαλλιά μου, που πέφτουν. Μακάρι να μείνουν εκεί τα πράγματα και να μην προχωράνε σε τίποτα αλλά, που είναι δύσκολα. Πιστεύω πάρα πολύ, έχουμε οικογενειακώς προστάτες μας τον Άγιο Εφραίμ και τον Άγιο Λάζαρο. Όσο κι αν μας λένε να σταματάνε οι προσευχές στα σχολεία, να φύγουν οι σταυροί και τα σύμβολα μας από τη σημαία μας, εγώ θα πιστεύω. Καλά θα κάνουν και οι άρχοντες της Εκκλησίας να καταλάβουν κάποια πράγματα και να μη διώχνουν τον κόσμο από την εκκλησία. Η ηγεσία της Εκκλησίας κάνει λάθη, με αποτέλεσμα να διώχνει τον κόσμο»

Δεν διεκδικείς;

«Όχι, δεν διεκδικώ καθόλου, αφήνω πάντα τους άλλους να καταλάβουν τι πρέπει να μου δώσουν, αξίζω. Δεν είμαι διεκδικητικός κι αυτό είναι μια κληρονομιά από τη μάνα μου, που κατέβαζε το κεφάλι της και πήγαινε… Είμαι η ντροπή του ζωδίου μου. Έχουν μαζευτεί όλοι οι Λέοντες και έχουν κάνει αίτημα να φύγω από το ζώδιο» εξήγησε στο Λοιπόν.

Δείτε για ποιον πρόκειται στη ν gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ