Χαμός έξω από το γήπεδο των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο. Αποθέωση για τον Έλληνα MVP – video


Πανικός επικράτησε έξω από το γήπεδο των Μπακς, όπου στήθηκε γιορτή προς τιμήν του MVP της φετινής κανονικής περιόδου του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Χιλιάδες φίλοι των Μπακς βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας του Μιλγουόκι κι αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μια ημέρα η οποία ανακηρύχθηκε «Giannis Antetokounmpo Day»!

Οι οπαδοί των «ελαφιών» υποδέχθηκαν τον Έλληνα φόργουορντ, φορώντας φανέλες με το No 34, ενώ μερικοί κρατούσαν κι ελληνικές σημαίες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να εμφανίζεται, φορώντας το «Human Alphabet» παπούτσι του σε νέο χρώμα!

Ο MVP της κανονικής περιόδου του NBA πήρε τον λόγο κι αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, τον παρακάλεσε να μην τον φωνάζουν άλλο MVP μέχρι να κατακτήσει το βραβείο και τη νέα αγωνιστική περίοδο!Η ομιλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το βραβείο του MVP

Χαμός στο Μιλγούοκι για τον Έλληνα σούπερ σταρ

Θεσπίστηκε «Giannis Antetokounmpo Day» στο Μιλγουόκι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να γίνει ο σταρ της πόλης του Μιλγουόκι. Ο Έλληνας φόργουορντ έβαλε ξανά στο χάρτη του ΝΒΑ τους Μπακς, με τους κατοίκους της περιοχής να τον λατρεύουν σαν… ήρωα.

Η πόλη του Μιλγουόκι φρόντισε να δείξει με τον πιο έμπρακτο τρόπο την αγάπη της στον Αντετοκούνμπο, ανακηρύσσοντας με επίσημη προκήρυξη την 14η Ιουλίου σε «Giannis Antetokounmpo Day»!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ