Χάρης Κιαγιαδάκης: Η συμβουλή του πατέρα του και η πικρία για τους φίλους του (photos)


Ο Χάρης Κιαγιαδάκης παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή του Star, «Life is a beach». 

Του αρέσουν τα ταξίδια και μέσα από την εκπομπή του μας ξεναγεί με τον δικό του τρόπο στους προορισμούς που επισκέπτεται.

Ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός; Πιο είναι το πιο όμορφο δώρο που του έχουν κάνει; Ποια συμβουλή δεν θα ξεχάσει ποτέ; Τι είναι αυτό που φοβάται;

«Γεννήθηκα στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά. Δεν σπούδασα τίποτα. Ακόμη και το λύκειο με μεγάλη πίεση το έβγαλα. Να φανταστείς, έχασα δύο χρονιές, από τις απουσίες. Υποθέτω· πως πάντα είχα τον νου μου αλλού, σε πιο δημιουργικά πράγματα, και το σχολείο δεν με βοήθησε ως προς αυτό» αποκάλυψε στο Mytv και συνέχισε για το«Life is a beach» και τι το κάνει ξεχωριστό.

«Αν είναι ξεχωριστό ή όχι δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Θα δείξει με τον χρόνο ή την απήχηση που θα έχει. Αν μπορούσα, όμως, να επισημάνω κάτι από τώρα, είναι ότι για έναν προορισμό θα αντιστοιχεί μια ολόκληρη σεζόν. Για παράδειγμα, το Μεξικό βγήκε 12 επεισόδια!».

Ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός από όσους έχει πάει;

«Δεν έχουμε πάει σε πάρα πολλούς, οπότε θα πω το Μεξικό. Είναι μαγικό».

Από την τσάντα ενός ταξιδιώτη τι δεν πρέπει να λείπει;

«Από τη στιγμή που το κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό, από την άποψη του σκοπού για τον οποίο γίνεται, αλλά και την εποχή που πραγματοποιείτο, δεν θα μπορούσα να πω κάτι συγκεκριμένο. Έχεις και το κινητό πλέον για το απαραίτητα ενός ταξιδιού (χάρτες, τοποθεσίες, εισιτήριο, τα πάντα). Όμως, η όρεξη, για εξερεύνηση θα πω ότι είναι κινητήριος δύναμη για ένα ταξίδι εμπειρίας».

Τι δεν αποχωρίζεται ποτέ;

«Όταν είμαι στο μέρος μου, στην Κρήτη, τη Μοby το σκυλί μου. Στα ταξίδια μου, το καπέλο μου και το κινητό μου, όπως όλοι βέβαια».

Θάλασσα ή βουνό;

«Θάλασσα! Γενικά, θάλασσα πάνω απ» όλα».

Πιο είναι το αγαπημένο του μέρος στην Ελλάδα;

«Η Κρήτη. Είναι δύσκολο να πω συγκεκριμένο μέρος, καθώς είναι σε όλα της πανέμορφη».

Πιο είναι το πιο όμορφο δώρο που του έχουν κάνει;

«Μια χειροποίητη ταμπέλα, η οποία γράφει «Βιολί Μπαράκι». Ήταν δώρο γενεθλίων για το σπίτι μου οπό τον καλό μου φίλο, Αντώνη. Η περιοχή που μένω στο Ρέθυμνο λέγεται Βιολί Χαράκι και είχαμε χτίσει ένα μπαρ στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και αράζαμε συνέχεια τα καλοκαίρια εκεί. Η ταμπέλα ήταν το μόνο που του έλειπε η αλήθεια είναι».

Ποια είναι η αγαπημένη του ταινία;

«Έχω δει άπειρες ταινίες και έχω αρκετές αγαπημένες. Αλλά θα πω με σιγουριά το «Οldboy» του Παρκ Τσαν-Γουκ».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τη συμβουλή του πατέρα του και τι είπε για τους φίλους του.

Τι φοβάται;

«Μην «κουραστώ» και παρατήσω τα όνειρα μου. Θέλω να υλοποιήσω και να αφήσω πίσω μου πολλά πράγματα. Το «Life is a beach» είναι ένα από αυτά».

Πριν κοιμηθεί τι σκέφτεται;

«Είμαι ξύπνιος όσο αντέχω για να τακτοποιήσω εκκρεμότητες που αφορούν την παραγωγή της εκπομπής. Οπότε, όταν έρθει η ώρα του ύπνου, η διαδικασία γίνεται χωρίς σκέψη. Περνάω οπό το οn σε off. Μπορώ, όμως, νa σου πω την πρώτη σκέψη με το που ξυπνάω, η οποία είναι φαΐ και Gmail», λέει στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ