Όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο του σίριαλ «Η νύφη» (photos)


Ο τρίτος κύκλος του σίριαλ «Η νύφη» θα συνεχιστεί με πολλές εξελίξεις.

Ο Φικρέτ κάνει την ανατροπή και πιέζει για διαζύγιο την Ιπέκ. Από την άλλη η Ιπέκ αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον Φικρέτ κι έτσι εμφανίζεται στο δικαστήριο και ζητά να ακυρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου. Αλλά εκείνος θέλει να συνεχιστεί η διαδικασία.

Ο Οκάν προσφέρεται να βοηθήσει την Ιπέκ να βρει σπίτι. Έτσι, πηγαίνει μαζί της όταν κλείνει ραντεβού για να δει κάποιο. Ξαφνικά, εμφανίζεται ο μεσίτης, που γνωρίζει τους Μποράν, κι αρχίζει τις περίεργες ερωτήσεις. Η Ιπέκ νιώθει άσχημα και φεύγει… Η Γκιουνές αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η προτεραιότητα του Αντέμ είναι πια ο γιος του. Και μπορεί να το κατανοεί αυτό, αλλά παράλληλα έχει αρχίσει να αισθάνεται ότι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Παράλληλα, η Ιπέκ συναντιέται με τον Οκάν και του ανακοινώνει την πρόθεση της να τα ξαναβρεί με τον Φικρέτ, απογοητεύοντας τον. Τον διαβεβαιώνει, όμως, ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί του, αφού ούτε καν της περνάει από το μυαλό ότι εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Γκιουνές, από την άλλη, πηγαίνει στη Σενέμ, προκειμένου να βρει παρηγοριά. Όπως της εξηγεί, κατανοεί απόλυτα την ανάγκη του Αντέμ να είναι συνεχώς δίπλα στο γιο του, παρ» όλα αυτά, καταπιέζεται και νιώθει να την έχει κάνει λίγο στην άκρη.

Την ίδια στιγμή, ο Ναζίφ παίζει ξύλο με το μεσίτη, επειδή του είπε ότι η Ιπέκ έψαχνε σπίτι με έναν άγνωστο άντρα. Την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει για το δικαστήριο ο Φικρέτ, τον βλέπει χτυπημένο, τον ρωτά τι συνέβη κι έτσι μαθαίνει τα νέα. Από την περιγραφή καταλαβαίνει ότι αυτός ο άντρας δεν είναι άλλος από τον Οκάν. Κι ενώ η Ιπέκ ρωτά τη δικηγόρο της ποια είναι η διαδικασία ακύρωσης του διαζυγίου, εκείνος φτάνει έξαλλος στο δικαστήριο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ