Απόκοσμη εικόνα. Η Χαβάη από ψηλά την ώρα που φλέγεται

Οι μεγάλες φωτιές που κατέκαψαν τα προηγούμενα 24ωρα την Χαβάη άφησαν πίσω τους καταστροφή και έναν αγνοούμενο σέρφερ. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 24χρονου ξεκίνησαν από το Σάββατο στην παραλία Green Sands αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Ο 24χρονος έκανε τουρισμό στην Χαβάη από την Μασαχουσέτη και στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν η πυροσβεστική, το Λιμενικό και το Ναυτικό. Η τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στην παραλία στο σημείο που βρέθηκαν και τα πράγματά του.

Οι αρχές έχουν ζητήσει από τους κατοίκους του Μάουι να μείνουν στα σπίτια τους με ανοικτό τον κλιματισμό καθώς η σκόνη και η στάχτη έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν σχεδόν θέσει υπό έλεγχο τις φωτιές οι οποίες οδήγησαν και σε εκκένωση του Μάουι από τους τουρίστες.Όσοι έμειναν στο νησί λόγω των ακυρώσεων των πτήσεων έμεινα σε ειδικά καταλύματα.

Οι πτήσεις επαναλήφθηκαν από την Κυριακή και κάποιος τράβηξε αυτή την σοκαριστική εικόνα από ψηλά.Δείτε το βίντεο με την απόκοσμη εικόνα

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ