O Βλαδίμηρος Κυριακίδης είδε από κοντά τη νεογέννητη κόρη της Κλέλιας Ρένεση! Τι αποκαλύπτει; (pics)


Ο Κυρ Ηλίας (κατά κόσμον Βλαδίμηρος Κυριακίδης) επισκέφτηκε την κυρία Καίτη (Κλέλια Ρένεση) για να δει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της.

Φυσικά, μόνο αναφορά κάνουμε στους ήρωες της αγαπημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» οι οποίοι μετά από μία ολόκληρη σεζόν στα πλατό των γυρισμάτων έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Λογικό ήταν λοιπόν ο αγαπημένος ηθοποιός να θέλει να επισκεφτεί την Κλέλια Ρένεση για να δει για πρώτη φορά τη μικρούλα που απέκτησε με τον διάσημο καλλιτέχνη Μανού Τσάο.

Ο ίδιος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για αυτή την πρώτη συνάντησή του με το νεογέννητο κοριτσάκι αποκάλυψε: «Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί η Κλέλια είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και το μωράκι μεγάλωσε την ευτυχία της με τον Μανού Τσάο. Η μικρή είναι κούκλα, έχω να σου πω. Πήγαμε με την Έφη, (η σύζυγός του) και έλαμπε από χαρά. Να τους ζήσει και να ευτυχήσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κλέλια Ρένεση γέννησε στα μέσα Μαΐου, σκορπώντας την απόλυτη ευτυχία στον σύντροφό της και φυσικά τους δικούς της ανθρώπους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ