Νέα θέση στην Πόρτο για Ίκερ Κασίγιας.

Προσωρινό τέλος καριέρας! Η Πόρτο ανακοίνωσε ότι ο Ίκερ Κασίγιας αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Πόρτο, ο Ίκερ Κασίγιας ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει τις προσπάθειες των «δράκων» ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ώσπου να αναρρώσει.

Ο Ισπανός πορτιέρε, που έχει συμβόλαιο με την Πόρτο έως το 2020, θα συνεχίσει την αποκατάστασή του, από το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπισε στις αρχές Μαΐου.

«Θα κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που συνηθίζω, από το να βρίσκομαι δηλαδή στον αγωνιστικό χώρα. Θα προσπαθήσω να γίνω ο σύνδεσμος ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση», σχολίασε αρχικά, ενώ για τον ακριβή του ρόλο στην ομάδα, είπε: «Ο πρόεδρος μου μίλησε όταν συνέβη το περιστατικό με την υγεία μου και μου δήλωσε ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα, κοντά στους παίκτες, στο πλευρό των νεότερων παικτών, γιατί θα έρχονταν μεγάλες αλλαγές. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Όσο για τους στόχους της επόμενης σεζόν, ο Κασίγιας είπε: «Θα προετοιμαστούμε για να κάνουμε το καλύτερο στην αρχή της σεζόν. Ήδη έχουμε κάποιες εβδομάδες δουλειάς, αλλά απομένουν κάποιες ακόμα για να πρώτα επίσημα παιχνίδια. ας έχουμε μια υπέροχη χρονιά όλοι μαζί, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ