ΕΟΚ: Παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής. Τι ισχύει για Ολυμπιακό


Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. αποφάσισε για την παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας. η σχετική προθεσμία αφορά και την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Παράταση 4 ημερών (έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου) στις ελληνικές ομάδες, για να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο έδωσε το Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Η αρχική προθεσμία έληγε σήμερα. Η συγκεκριμένη απόφαση δίνει έτσι λίγο παραπάνω χρόνο στον Ολυμπιακό (βάσει των αποφάσεων ΕΣΑΚΕ και ΑΣΕΑΔ οδηγείται στην Α2) αλλά και σε όσες ομάδες έχουν διάφορες εκκρεμότητες (συγχωνεύσεις και αποσυγχωνεύσεις).

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα δηλώσει συμμετοχή στην Α2, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να το κάνει. Σε αυτή την περίπτωση, οι “ερυθρόλευκοι”θα μπουν στην Α2 με -6 βαθμούς, ενώ θα αγωνιστούν και στο Κύπελλο, ξεκινώντας από τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης. Οι κληρώσεις για Α2 και Κύπελλο Ανδρών θα γίνουν στις 19 Αυγούστου.

Σε περίπτωση όμως που ο Ολυμπιακός δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α2, το σωματείο δεν θα αγωνιστεί σε καμία εθνική κατηγορία την προσεχή αγωνιστική σεζόν και όταν επανέλθει το 2020/21 θα πρέπει να το κάνει από τη Γ’ Εθνική!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ