Η στιγμή που η Πάολα τραγουδάει όταν ξέσπασε η φονική καταιγίδα και το μήνυμά της (Video)

Τον απόλυτο τρόμο, έζησαν η Πάολα και οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα.

Η τραγουδίστρια με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας, βρέθηκαν σε θερινό νυχτερινό κέντρο της Αχαΐας και συγκεκριμένα στην περιοχή Δρέπανο.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ξέσπασε νεροποντή, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει ποτάμι που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό κέντρο και έτσι κανείς δεν μπορούσε να φύγει από εκεί.

Η Πάολα συνέχισε να τραγουδάει, μέχρι τη στιγμή που τα νερά άρχισαν να μπαίνουν και στη σκηνή και εκείνη έγινε μούσκεμα.

Το προσωπικό του μαγαζιού ανταποκρίθηκε άμεσα στην εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο σύντομα προκειμένου να βοηθήσουν τ’ αυτοκίνητα ν’ απεγκλωβιστούν.

Οι Αρχές, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και έτσι τα αυτοκίνητα κατάφεραν να φύγουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Κάποιοι από τους θαμώνες χρειάστηκε να φύγουν από το σημείο με λεωφορείο που επιστρατεύτηκε για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος από το νυχτερινό κέντρο μιας και ο χείμαρρος έδειχνε έτοιμος να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που λόγω της κακοκαιρίας και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο, εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.

Η Πάολα από την πλευρά της ζήτησε συγγνώμη από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου για την ταλαιπωρία.

Μεταξύ άλλων έγραψε:

«Ένα μεγάλο συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υποστήκατε χωρίς να φταίμε τόσο, αφού έχει να κάνει με ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας και τις συνέπειες αυτών. Γνωρίζαμε ότι υπήρχε δυνατότητα βροχής όχι όμως νεροποντής…» δείτε ολόκληρο το μήνυμά της στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε στο video που ακολουθεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενημέρωσε ότι εξαιτίας της βροχής και για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να σταματήσουν το live, ενώ η Πάολα βγήκε στη σκηνή για να χαιρετήσει τον κόσμο που περίμενε να την απολαύσει on stage. Η Πάολα ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους, ενώ είπε και ένα τραγούδι, αφού δεν είχε προλάβει να βγει στη σκηνή νωρίτερα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ