Αυτές είναι οι φανέλες της Εθνικής Ελλάδας. Λάμψη από το EuroBasket του ’87

Αυτές είναι οι εντυπωσιακές φανέλες, με τις οποίες θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Εμπνευσμένες από το Ευρωμπάσκετ του “87!

Το σχετικό δελτίο Τύπου της GSA και οι φωτογραφίες των εμφανίσεων.

«Η GSA Sport ανακοινώνει σήμερα Δευτέρα 15/7/2019 το λανσάρισμα των νέων εμφανίσεων για τους επίσημους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, καθώς και στο Aegean Cup και Τουρνουά Acropolis.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η GSA Sport σχεδίασε και κατασκεύασε εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα τις νέες εμφανίσεις, με μια επετειακή διάθεση επιλέγοντας το μπλε χρώμα που είχαν οι φανέλες των παιχτών στο θρυλικό Eurobasket του ’87. Αξιοσημείωτο είναι πως στις φανέλες του Παγκοσμίου στην Κίνα αναγράφεται το ‘ΕΛΛΑΣ’ με ελληνική γραφή, δίνοντας έμφαση στις αξίες του κλασσικού αθλητισμού και την βαρύτητα που αρμόζει σε μια παγκοσμίου εμβέλειας εμφάνιση συνδέοντας το παρόν με το παρελθόν.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των νέων εμφανίσεων έγινε σύμφωνα με τις 3 αξίες που πρεσβεύει η GSA Sport: αθλητισμός, καινοτομία, οικολογία με υψηλές προδιαγραφές, σεβασμό στο περιβάλλον και αξεπέραστη αισθητική.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλές και συνεχείς απαιτήσεις
χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία GSA HYDRO+ προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και μοναδική εμπειρία!

Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι αυτής της ομάδας!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here