Η Σοφία Τουντούρη επιστρέφει στην tv (photos)


Η Σοφία Τουντούρη έγινε γνωστή μέσα από τη συχνότητα του Μακεδονία TV.

Στη συνέχεια την είδαμε στο πάνελ της εκπομπής «Το πρωινό» με την Φαίη Σκορδά. Την τηλεοπτική σεζόν που μόλις πέρασε, η Σοφία Τουντούρη απείχε τηλεοπτικά, ενώ αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τα κοινά βάζοντας υποψηφιότητα στις Περιφερειακές Εκλογές.

Σύμφωνα, με το tvέθνος, η Σοφία Τουντούρη ήδη έχει κάνει συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή, γεγονός που το επιβεβαίωσε και η ίδια, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι συζητάει για την παρουσίαση μιας εκπομπής που θα έχει στοιχεία infotainment.

«Ονειρό μου ήταν να ασχοληθώ με το πολιτικό ρεπορτάζ και από εκεί ξεκίνησα δειλά-δειλά. Οταν ήμουν 19 ετών και έγραφα σε τοπική εφημερίδα, έμαθα ότι ο Γιώργος Αυτιάς ψάχνει ανταποκρίτρια για την εκπομπή του, ώστε να βγαίνει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, γιατί κάτι είχε συμβεί με την τότε μόνιμη συνεργάτιδά του. Μου είπαν να το δοκιμάσω και, έχοντας φυσικά άγνοια κινδύνου και παρά το νεαρόν της ηλικίας μου, το έκανα. Συνολικά εμφανίστηκα σε τρεις εκπομπές. Την πρώτη φορά δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Γιώργο Αυτιά να έχει γίνει κόκκινος από τον θυμό του με τον προηγούμενο καλεσμένο του πριν βγω εγώ στον αέρα και το επόμενο θέμα να είναι η ζωντανή σύνδεση με εμένα για την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Αν θυμάμαι καλά, μαζί του στην εκπομπή τότε ήταν και ο Δήμος Βερύκιος και ο κ. Βλάχος. Ετρεμα από την αγωνία, αλλά δεν το έδειξα. Τον καλημέρισα χαμογελαστή με φόντο τον Λευκό Πύργο και κάπως έτσι γίναμε το… viral του Λάκη Λαζόπουλου εκείνη την εποχή. Για πολύ καιρό με σταματούσαν στον δρόμο αναγνωρίζοντάς με ως «τη νεαρή δημοσιογράφο που ηρέμησε τον Αυτιά» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ